pondělí 22. května 2023

Praní prádla při nízké teplotě - recenze Ariel Extra Clean All-in-1 PODS

 Hezký den vám všem,

po delší odmlce jsem tu dnes s další zajímavou recenzí, kterou ocení zejména ženy, které hledají výrobek pro spolehlivé odstranění skvrn z prádla. Konkrétně se jedná o kapsle od značky Ariel s názvem Ariel Extra Clean All-in-1 PODS. 

Čím jsou kapsle tak zázračné?

Tato novinka je mimořádná zejména z toho důvodu, protože s kapslí můžete vyprat prádlo i při nízkých teplotách. Je to zajištěno technologií Cool Clean. Tato technologie šetří až 60 % energie při každém praní. Pomocí červené komůrky, která je součástí každé kapsle Extra Clean je prádlo zbavené skvrn, krásně čisté a navíc moc příjemně voní. 

Jak kapsle používat?

Použití každé kapsle je velmi jednoduché a rychlé narozdíl od klasického prášku na praní, nebo tekutého gelu apod. Kapsli stačí jednoduše vložit do bubnu pračky před praním a vložením prádla. Kapsli tedy vložím do bubnu jako první a následně na ni začnu vkládat oblečení. Poté už mohu jednoduše zapnout prací program a nastavit otáčky a teplotu vody. 

Jaký je výsledek?

Po vyprání je prádlo krásně čisté a voňavé zároveň. Co musím nejvíce ocenit, je fakt, že nečistoty jsou z tkanin odstraněny i při nízké teplotě. Nejčastěji peru na nějakých 30°C a i při této teplotě výrobek funguje naprosto spolehlivě.

Co na tuto novinku říkáte vy?






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.