neděle 8. ledna 2023

Dárková sada The Ritual Of Ayurveda

 Hezký den vám všem,

dnes mám pro vás připravenou recenzi na dárkovou sadu od značky Rituals. Výrobky od této značky mám velmi ráda a také jednotlivé řady mezi sebou často a ráda střídám. Tentokrát vám však sdělím své zkušenosti a dojmy z řady The Ritual of Ayurveda.

Řada The Ritual of Ayurveda voní po indické růži v kombinaci s mandlovým olejem. Řada nabízí jak péči o tělo, tak i výrobky pro domácnost. V dnešním článku vás seznámím s dárkovou sadou S, která obsahuje celkem 4 výrobky, kterými jsou: sprchová pěna, tělový olej, tělový krém a tělový sprej.

Sprchová pěna 50 ml

Tato pěna velmi krásně voní a samotné balení vydrží opravdu dlouhou dobu. Pro aplikaci stačí nanést velmi malé množství a po smíchání s vodou se vytvoří velmi bohatá pěna. Po umytí je pokožka těla krásně hebká a voňavá zároveň. Tuto pěnu mám moc ráda především kvůli vůni.

Tělový olej 30 ml

Opět se jedná o výrobek, který krásně voní a balení vydrží dlouhou dobu. Pravidelným používám lze docílit hebké a krásné pokožky celého těla. Tento výrobek je zároveň ideální i pro masáže celého těla.

Tělový krém 70 ml

Konzistence tohoto krému je tak akorát. Velmi snadno se zapracovává do pokožky a po aplikaci zanechává kůži hebkou a bez nežádoucí mastnoty. Výrobek je vhodný i pro zimní dny, kdy je pokožka vysušená a hrubá. Tento krém lze používat i jako prevenci pro krásnou a hebkou pokožku.

Tělový sprej 20 ml

Tělové spreje od Rituals mám moc ráda hlavně pro jejich univerzální použití. Sprej lze aplikovat na tělo, oblečení i vlasy. Spreje sice nemají velkou výdrž, ale i přes to vás jejich používání bude bavit, protože vůně jsou opravdu originální a velmi chytlavé. Určitě doporučuji vyzkoušet!

Tato sada je opravdu skvělá a je vhodná i jako dárek k narozeninám, nebo třeba k MDŽ. 

Co na tuto dárkovou sadu říkáte?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.