neděle 6. března 2022

Péče o tělo s kosmetikou NIVEA

 Hezký den vám všem,

dnes bych vám chtěla sdělit své pocity a dojmy z tria od značky Nivea. Konkrétně se jedná o sprchový gel s vůní růží a mandlového oleje, tělového mléka s vůní růže a roll-onu Pearl and Beauty. 

Hydratační tělové mléko Rose Touch 400 ml

Toto tělové mléko má velmi příjemnou texturu, která se snadno aplikuje a následně roztírá po pokožce těla. Jako kladnou vlastnost hodnotím příjemnou vůni, která jde z pokožky těla cítit ještě nějakou dobu po aplikaci. Po aplikaci není pokožka lepivá a při pravidelném používání je hezky hebká a nesvědí. Výrobek má obsah 400 ml, takže vydrží opravdu dlouhou dobu. 

Sprchový gel Rose & Almond Oil 250 ml

Tento gel má krémovou konzistenci, která se velmi dobře roztírá po pokožce těla. Pro aplikaci stačí velmi malé množství a po kontaktu s vodou dochází k vytváření velmi bohaté pěny, která provoní celou koupelnu i pokožku těla. Po mytí je pokožka hezky vláčná a voňavá ještě pár hodin po koupání. Vůně je velmi příjemná a určitě vás bude také bavit.

Kuličkový antiperspirant Pearl & Beauty 50 ml

Tento výrobek byl jedním z prvních, které jsem jako náctiletá začala používat a bylo to hlavně z důvodu příjemné lehké vůně jako vánek. Vůně se za těch pár let vůbec nezměnila a stále je příjemná a lehká. Roll-on dodává pocit svěžesti a čistoty. Výrobek je nejlepší nanášet na suchou pokožku hned ráno, nechat jej zaschnout a poté se teprve obléct.

Znáte tyto výrobky? Co na ně říkáte?






 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.