čtvrtek 29. ledna 2015

Ardell řasy Fairies

Hezký čtvrtek všem,
mám velmi ráda výrazné líčení a k tomu jistě patří i výrazné řasy. Jedny jsem si koupila v prosinci a jsem s nimi velmi spokojená. Jsou to řasy od značky Ardell. Produkt prodává firma z Brna Absolute Cosmetics. Objednávala jsem zde: http://www.ardell.cz/ Cena řas je 109,- a já je koupila ve slevě za 69,-.
Řasy mají velmi tenkou nalepovací plochu, na kterou se velmi dobře nanáší lepidlo.

 Mimochodem lepidlo jsem také zakoupila od Ardell a je čiré. Po nanesení má sice bílou barvu, ale po uschnutí krásně zprůhlední. Po nanesení na tenkou plochu řas chvíli počkám a pak lehce pžiložím nad své řasy a pořádně přimáčknu. Když se mi někdy stane, že se řasy někde nepřichytily, vezmu jehlu a koncem kde je očko na nit opatrně přitisknu. Řasy vydrží nalepené celý den. Takže když je budete chtít nosit v práci, vydrží.

Odstranění je stejně jednoduché jako lepení. Jednoduše uchopíte řasy na vnější straně a pomalu odlepíte směrem do vnitřního koutku oka. Pak už jen odstraníte lepidlo a uložíte zpátky do plastové krabičky od Ardell. Kdo hledáte nalepovací řasy, které se budou jednoduše lepit, určitě si je kupte, nebudete litovat.










4 komentáře:

  1. Výsledný efekt stojí naozaj za to :)

    Rada by som ťa pozvala na svoju GA ;)
    http://nikkienka.blogspot.sk/2015/01/2-narodeninova-giveaway.html
    S pozdravom
    Nikkienka z !Between us girls

    OdpovědětVymazat
  2. No vypadají dobře :) Máš s nimi luxusní oči. Já mám vždycky nějak problém dát řasy zpět do krabičky, většinou je po 1 použití spíš ztratím :( Už přemýšlím i nad tím, že si je tam budu muset lepit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi ještě nestalo, ale někdy mi spadnou na zem a pak je mužu hledat celý den :-D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.