sobota 1. ledna 2022

Hydratace pokožky s CeraVe

 Hezký den vám všem,

dnes bych vám chtěla dát skvělý tip na výrobky, které jsou skvělými bojovníky se suchou pokožkou. Já osobně mám pokožku citlivou a poměrně hodně suchou až svědivou. Suchou pokožkou trpím hlavně v období podzimu a zimy. A tak se snažím každý rok pomocí různých výrobků o svoji pokožku pečovat a zlepšit její stav. Suchou pokožkou trpím zejména na chodidlech, loktech, tvářích a čas od času i na rukou. 

Níže vám dávám celkem 3 tipy na výrobky od CeraVe v boji se suchou pokožkou:

CeraVe Hydratační péče o pleť SPF 25

Tento výrobek je určen pro normální až suchou pokožku a obsahuje ochranu proti slunci SPF 25. Krém pokožku hydratuje a napomáhá obnovovat ochrannou kožní bariéru. CeraVe hydratační péče o pleť obsahuje niacinamid, kyselinu hyaluronovou, 3 druhy esenciálních ceramidů. Výrobek je bez parfemace a nekomedogenní. Pro aplikaci stačí nanést opravdu malé množství. Krém se velmi dobře nanáší a rychle se vstřebává do pokožky. Výsledek je znát již po 1. aplikaci. 

CeraVe Hydratační péče o pleť

Tento hydratační krém je opět určen pro normální a suchou pokožku. Výrobek je určen i pro citlivou pokožku, což je zrovna můj případ. Složení krému je opět stejné jako je to u hydratační péče s SPF. Ceramidy obsažené v krému zajišťují regeneraci a hydrataci pokožky. Suchá pokožka je způsobována právě díky malému množství ceramidů v kůži. Při pravidelném používání této hydratační péče je pokožka každým dnem hydratovanější a také pružnější. 

CeraVe Hydratační krém

Tento hydratační krém pokožku skvěle hydratuje a zamezuje jejímu nežádoucímu vysušování. Lehká konzistence krému zajistí velmi rychlé vstřebávání a po vstřebání pokožka těla vůbec nelepí. Krém je vyroben bez olejů a parfemací. 

Já osobně jsem si výrobky CeraVe velmi oblíbila. Pokožka je po používání těchto výrobků krásně hebká, vyživená, hydratovaná. 

Znáte výrobky CeraVe?








2 komentáře:

  1. Tieto produkty som mala možnosť testovať aj ja a moc som si ich obľúbila. Hlavne pleťový krém s SPF, ten sa moc podaril!

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Já s produkty byla nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.