středa 30. listopadu 2016

Capillus sérum na vlasy s kofeinem

Hezký den vám všem,

občas zkouším věci, které jsou něčím zvláštní a vyčnívají z davu. Už je to delší doba, co jsem zkoušela sérum na vlasy s kofeinem. Sérum je od značky Cannaderm. Tento výrobek je určen proti nadměrnému padání vlasů. V malé krabičce se nachází 8 ampulí. Každá ampule obsahuje 5 ml séra. Cenově vyjde na 354 Kč. Capillus sérum dále obsahuje konopný protein, sůl z Mrtvého moře s výtažky z řepíku, levandule a zázvoru. Výtažky a snížené pH vlasového séra působí jemně svíravým efektem a osvěžují pokožku. Jemná masáž pokožky hlavy má prohlubovat účinky séra. Má zlepšovat mikrocirkulaci krve a pronikání účinných látek do pokožky a zásobení vlasových cibulek krví a živinami. Díky tomu se má při opakovaném používání zlepšovat vzhled a kondice vlasů a obnovovat růst vlasů v problémových partiích.

Před použitím se doporučuje ampulí prostřepat. Hrot se odlomí a obsah ampule se lehce vmasíruje do pokožky hlavy. Sérum se po nanesení neoplachuje. Aplikace se provádí do umytých, lehce prosušených vlasů. Vlasy se po celé aplikaci můžou upravovat běžným způsobem. 

Pro optimální účinek se má vlasové sérum používat po dobu 6-8 týdnů. Bohužel já měla balení jen jedno a tak to na tak dlouhou dobu nevystačilo. Žádné výsledky se tedy nedostavily. Pokud ale stanovenou dobu používání vydržíte, možná budete mile překvapeni. Po používání byly vlasy tvrdší na omak, ale po vysušení fénem byly opět v normálním stavu jako před tím.


Používáte nějaký výrobek na růst vlasů?









2 komentáře:

  1. O tomto séru slyším prvně. Já si pořídila sérum proti padání vlasů od Revlonu a jsem hrozně zvědavá na výsledky. Zatím testuju velmi krátce.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto som už niekde čítala, ale žiaľ ja mám hrozné lupiny, tak musím používať šampóny na lupiny :-(

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.