sobota 23. března 2013

Bioaquanol U a Bioaquanol H

Tyto dvě vlasové vody jsou na růst vlasů. Uvedu konkrétní popis který uvádějí na obalu obou přípravků.
Bioaquanol U- stimulátor vlasového růstu. Obsahuje výtažek z měsíčku zahradního, kořene kostivalu, aloe vera a mateří kašičku. Mírně dráždí pokožku. Toto mírné dráždění je žádoucí, dochází při něm k lepšímu prokrvení vlasové pokožky i k lepší výživě vlasových cibulek. Při pravidelném používání dochází ke snížení vypadávání vlasů, zmírnění lámavosti a omezení jejich třepení, snížení tvorby lupů a k růstu nových vlasů již po dvou měsících aplikace. Aplikace: alespoň 2x denně na postižené místo smotkem vaty nebo přímo vetřít prsty do pokožky vlasové části hlavy.
Bioaquanol H- regulátor růstu vlasů s obsahem hyaluronanu sodného, extraktů z chrupavky a řady vitamínů. Zvyšuje pevnost a vláčnost vlasů a pomáhá regulovat výskyt lupů. Aplikace: alespoň 1x denně na postižené místo smotkem vaty popřípadě přímo vetřít prsty do pokožky vlasové části hlavy nebo obočí. Ukazuje se, že největšího efektu lze dosáhnout kombinací obou Bioaquanolů, a to tak, že nejdříve stimulujeme buňky vytvářející vlas Bioaquanolem U a růst vlasů řídíme Bioaquanolem H.
A můj osobní názor je, že jsou fakt oba parádní a budu si kupovat zase další dva. Vlasy jsou po těchto vodách krásně provoněné a lupy už nemám. Cena je taky krásná a k sehnání jsou Bioaquanoly v lékarně.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.