sobota 26. listopadu 2022

Jak se zbavit akné pomocí antibakteriálního gelu

 Hezký den vám všem,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na přírodní antibakteriální čistící gel-tonik proti akné z e-shopu litlolo.cz. Tento výrobek je vyroben v Bulharsku firmou Hristina Cosmetics. Firma vyrábí přírodní kosmetiku podle původních Bulharských a Perských receptur. 

Co antibakteriální gel umí?

HRISTINA Přírodní antibakteriální čistící gel-tonik anti akné spolehlivě odlíčí voděodolné líčení (nepoužívá se v blízkosti očního okolí) a zbaví pleť přebytečného mazu a nečistot. Já osobně s gelem odličuji a čistím především problematickou T-zónu, tedy čelo, nos a bradu, kde trpím také na akné. Výsledkem pravidelného používání je čistá a hebká pleť a minimum akné. Co musím ocenit je fakt, že gel pokožku nijak nevysušuje a nedráždí. 

Jak výrobek používat?

Výrobek používám večer pro odličování pleti. Nejdříve si pomocí pumpičkového aplikátoru nanesu malé množství gelu na kosmetický tampón a poté začnu krouživými pohyby odstraňovat maz a kožní nečistoty z pleti. Celý proces čištění opakuji až do dosažení 100% čisté pokožky. Výrobek není třeba oplachovat vodou. 

Obal a konzistence

Obal gelu je vyroben z plastu a je opatřen pumpičkovým aplikátorem pomocí kterého se produkt skvěle aplikuje. Aplikátor je možné i uzavřít, což já osobně využívám hlavně při cestování. 

Konzistence výrobku je gelová a samotný produkt je čirý bez barvy. Vůně gelu je velmi příjemná a svěží. Ani nevím k čemu bych ji přirovnala, ale jedno vím určitě, maximálně mi vyhovuje!

Výrobek má obsah 125ml/215,- Kč.

Hodnocení

Závěrem musím říct, že mi tento výrobek opravdu vyhovuje. Pleť je po pravidelném používání hebká a akné se také minimalizovalo. 

Co na tento antibakteriální gel říkáte?

Antibakteriální gel na akné



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.