neděle 5. června 2022

Péče o pleť s Australian Bodycare

 Krásný den vám všem,

dnes bych vám chtěla sdělit své pocity a dojmy z kosmetiky Australian Bodycare. Firma Australian Bodycare vyrábí pleťovou i tělovou kosmetiku od roku 1992. Hlavní složkou výrobků této značky je olej Tea Tree. Tento olej napomáhá k prevenci a léčbě kožních problémů a pokožku navíc nijak nedráždí.

Já osobně aktuálně používám od značky Australian Bodycare pleťovou kosmetiku na problematickou pleť. Problematická pleť může být mastná a aknózní, s pupínky a různými nedostatky. Moje aktuální péče je tedy následující:

Čistící pleťový gel

S tímto gelem lze čistit pleť každý den. Já osobně pleť čistím během sprchování. Obličej nejprve opláchnu vlažnou vodou a poté na ni nanesu v dostatečném množství gel, který začnu jemnými krouživými pohyby roztírat. Následně vyčkám asi 1-2 minuty a gel z obličeje opláchnu vlažnou vodou. Výsledkem pravidelného používání je hloubkově vyčištěná pleť bez nečistot. Takto umytá pleť je připravená na další proces péče, kterým je dočištění pleti s tonikem.

Hloubkově čisticí tonikum

Toto tonikum používám na umytou pleť s čisticím gelem. Tonikum pleť krásně osvěží a dočistí zbytek nečistot. Tonikum obsahuje antibakteriální Tea Tree olej, který dokonale působí proti černým tečkám. Černé tečky mám nejvíce na nose a na bradě. Každopádně pravidelným používáním tohoto tonika dochází k postupnému úbytku těchto nedokonalostí a také ke snížení vzniku nežádoucích pupínků. 

Pleťový krém

Po vyčištění tonikem nechám pleť chvíli odpočinout a následně na ni nanesu pleťový krém. Tento krém je vhodný pro citlivou, mastnou i suchou pleť. Krouživými pohyby krém zapracuji do pleti až do úplného vstřebání. Výsledkem je krásně hebká a rozzářená pleť.

Tyčinka na pupínky

Čas od času se mi na pleti vytvoří i nějaký ten nevzhledný pupínek. Na takové nežádané hosty účinně působí tyčinka s Tea Tree olejem a vilínem, který uleví od podráždění. Tyčinka má chladivý účinek, který uleví i od štípanců od komárů. Tento výrobek doporučuji nosit i v kabelce, kde nezabere žádné místo a zároveň jej máte kdykoliv po ruce.

Pleťové sérum

Sérum obsahuje niacinamid a tea tree olej. Kombinace těchto složek působí proti černým tečkám, zmenšuje póry. Při používání tohoto séra aplikuji krém až jako poslední. Aplikace séra je snadná díky aplikátoru ve formě kapátka. Do dlaní si tedy nakapu pár kapek, které poté vmasíruji do pleti a poté nanesu slabou vrstvu krému. 

Kosmetika Australian Bodycare je pro mou pleť velkým přínosem. Moje pleť je po pravidelném používání těchto výrobků v lepším stavu a černé tečky a nedokonalosti jsou znatelně menší. 

Znáte kosmetiku Australian Bodycare?


1 komentář:

Děkuji za Vaše komentáře.