neděle 3. ledna 2021

Tipy, jak v zimě posílit imunitu

Hezký den vám všem,

dnes mám pro vás speciální článek, ve kterém se dozvíte, jak v současné době posiluji imunitu s pomocí produktů, které mám z lékárny Benu. Posilování imunity jako takové je velmi důležité, protože organismus se pak dokáže lépe bránit a odolávat proti virům, bakteriím aj. V současné nelehké době užívám pro posílení mé imunity tyto následující výrobky:

Müllerův sirup s jitrocelem a vitaminem C, 320 g
Jitrocelový sirup miluji už od dětství, protože jeho chuť je opravdu velmi dobrá a hlavně sladká. Jitrocel podporuje normální funkci dýchacích cest a přispívá k normální funkci imunitního systému. Sirup od značky Dr. Müller je navíc obohacen o vitamin C. Tento vitamin přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. 

Walmark Spektrum Gummies Imunita s echinaceou, 60 tbl.
Velmi chutné želatinové vitaminy, to jsou Spektrum Gummies s echinaceou, které obsahují velké množství minerálů a vitaminů. V balení je příchuť pomeranče, višně a lesních plodů.
Echinacea byla používána po staletí pro podporu imunity, zejména během období s vyšším výskytem nahlazení. 
Vitaminy C, A, D, B6, B12, kyselina listová a minerály - selen a zinek jsou velmi důležité pro přirozený imunitní systém organismu. 

Dixi hroznový cukr se 7 vitaminy a calciem 
Hroznový cukr Dixi je doplňkem stravy, který obsahuje vitamín C, vitamín E, kyselinu pantothenovou, vitamín B6, kyselinu listovou, vitamín B12 a vápník. Hroznový cukr je velmi dobrý i v okamžiku, kdy máte prostě jen chuť dát si něco sladkého.

Samozřejmě k výše uvedeným vitamínům jsem ještě přidala i procházky do přírody, kvalitní spánek i s odpočinkem třeba po obědě, pokud tedy nejsem zrovna v práci a více se věnuji domácím aktivitám jako je třeba úklid. 

Jak posilujete svoji imunity vy?









4 komentáře:

  1. Hroznový cukr mám moc ráda. Sem tam si ho taky koupím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok a super tipy na rýchle vitamíny. Ja som si akurát dnes kúpila céčko lebo toho nieje nikdy dosť a vitamín dé, lebo slniečko som u nás už asi dva týždne nevidela.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Love your blog so much! Shared on twitter!

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy, některé produkty už jsem i viděla a něco málo o nich i slyšela. Je pravda, že v zimě imunitu posilovat musíme, super se mi zdá vypadá C, o kterém jsem teď četla něco v tomto článku, kde se ale dočtete spíše o tom, jak pozitivně působí na pleť. Jinak ten tvůj hroznový cukr i ty vitaminové bonbony vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.