pátek 15. listopadu 2019

Hydratační maska Terra Naturi

Hezký den vám všem,

používáte plátýnkové masky na obličej? V tom případě určitě čtěte dál, protože dnešní článek bude o látkové masce, která mě dostala svými vlastnostmi a celkově jsem z ní tak nadšená, že si jí musím koupit znovu. 

Masku jsem kupovala v německé drogerii Müller a cenově vyšla na cca 50,- Kč. Maska obsahuje hydratační látky, takže pro mou pleť je jako stvořená. Samotná látková maska je vyrobená z biocelulózy s komplexem z aktivních složek díky kterým pečuje o dehydratovanou pleť, která má sklony k napínání. Pokožka je intenzivně hydratovaná a podporuje její přirozenou rovnováhu vlhkosti. 
Kyselina hyaluronová s vysokou molekulovou hmotností se usazuje jako ochranný film na kůži a pomáhá snižovat ztrátu vlhkosti. Kůže je tak hladká a zvlhčená.
Extrakt z heřmánku je bohatý na stopové prvky a zajišťuje okamžitý účinek. 

Použití masky:
Maska se aplikuje na předem vyčištěnou pleť. Lehce se položí na obličej a poté se prsty vyhladí do stran, tak aby perfektně přilnula k pokožce. Po cca 10 minutách se maska z pleti odstraní a přebytek séra se buď vmasíruje do pokožky, nebo se odstraní ubrouskem.

Výsledek použití je krásně hebká a provoněná pleť.

Výrobek je vhodný pro vegany.

Maska mě naprosto nadchla a určitě si ji koupím znovu. Po rozbalení jsem byla hodně překvapená přírodní vůní samotné masky a jemností biocelulózy, ze které je vyrobeny. V porovnání s plátýnkovými maskami musím říct, že toto provedení je naprostá bomba a přeji všem kdo mají možnost něco takového vyzkoušet, aby do toho prostě šli. Určitě nebudete litovat.

Vyzkoušeli jste už někdy masku z biocelulózy?



 

1 komentář:

Děkuji za Vaše komentáře.