středa 13. července 2016

Tělový peeling od Dermacolu

Hezký den vám všem,

taky si čas od času rády uděláte doma takovou tu relaxační chvíli samy pro sebe? Tak právě k této chvíli tu mám pro vás skvělý výrobek, který mě snad nikdy neomrzí a musím ho chvílit kudy chodím. Měla jsem asi štěstí, ale koupila jsem tento peeling ve výprodeji v drogerii Teta za nějakých 30 Kč. 

Obal je klasická tuba, která má oranžovou barvu a na přední části je obrázek pomeranče s čokoládou. Produkt se klasicky vymačkává a je chráněn matným víčkem.

Gramáž je 150 ml.

Konzistence je krémová s drobnými částečkami z meruňkových jader. Při nanášení stačí malé množství výrobku, takže vám vydrží dlouho.

Parfemace je naprosto božská. Kdo by neměl rád vůni pomeranče s čokoládou. Vůně není vůbec umělá, takže si ji určitě zamilujete na 100%.

Po aplikaci je pokožka krásně hebká, protože částice z meruňkových jader účinně odstraňují odumřelé kožní buňky a vyhlazují kůži.

Peeling mi dělá velkou radost a můžu dokonce říct, že jsem lepší neměla.

Znáte tento peeling od Dermacolu?







 

9 komentářů:

  1. ja teraz používam ten jahodový s rebarborou :) má trošku iné balenie, a teraz keď pozerám, tak možno by som prijala aj takéto vytláčacie z tuby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Presne tento peeling sme mali doma a bol úžasný. Pekný článok. :)
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling znám, ale nezkoušela jsem ho :) Momentálně používám březový peeling od Weledy a skořicový peeling ze stránky Lilibela.cz :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.