středa 29. června 2016

S-he tekuté linky

Hezký den vám všem,

nedávno jsem si koupila v drogerii DM další balení tekutých linek od značky S-he. Při prvním kupování jsem linkám moc nevěřila a říkala si, že určitě poletí do koše. Nakonec se stal zázrak a já si tyto linky nemohu vynachválit. Jsou naprosto bezvadné. Cena linek se pohybuje do 80 Kč. Mám je v odstínu 001 Black (černá).

Aplikátor není štěteček, ale hrot který drží svůj tvar. První balení už jsem dopoužívala a i přes to hrot vydržel ve své pozici až do úplného konce (vyschnutí). Linky si dělám pravidelně do práce, kde mi vydrží nehnutě celý den tzn. 12 hodin. Tyto linky mě naučily dělat krásný ocásek bez chyb, který hezky rámuje oční víčko.

Konzistence je klasická tekutá, nežmolkuje, hezky zasychá a jak už jsem psala, vydrží celý den bez hnutí.

Na oku nejdou linky vůbec cítit, nijak oko nedráždí a v podstatě ani nepoznáte, že nějaké máte.

Odličování jde snadno a lehce. Stačí vhčený ubrousek a jedním tahem jsou pryč. Voděodolnost linek jsem ještě netestovala a tak trochu se testování na koupališti či bazénu bojím. Linky bych asi do vody radši vůbec nenosila, protože stejně se vždy každé rozmažou.

Jaké linky používáte vy?







15 komentářů:

  1. Od She mám akurát ceruzku a je skvelo pigmentovaná. Linky používam od Essence. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Essence jsem měla také, ale přijdou mi lepší tady ty.

      Vymazat
  2. Značku S-he moc otestovanou nemám, zkoušela jsem od ní pouze lak a oční stíny, ale slyšela jsem velkou chválu na rtěnky.. Recenze na oční linky od této značky jsem žádné nečetla, tvá je má první a linky mě zaujaly. Sama je moc nepoužívám, ale když už tak jsem si velmi oblíbila od Astoru :) Až budu nějaké shánět, tak se podívám po těchto :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku mám od nich jednu a výdrž skoro žádná, jinak odstín je super.

      Vymazat
  3. Děkuji za skvělý tip na linky. Dlouho jsem sháněla takové které by mi svým aplikátorem vyhovovali. momentálně používám od MakeUpRevolution tekuté linky které mají tenký aplikátor a lze s nimi nalíčit opravdu tenkou linku. Jako druhé používám Deliplus, ty se u nás nedají sehnat ale mají hodně podobný hrot jako tyhle od She. Od She jsem mívala tužky které byli snad nejlepší spolu s Essence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužky jsem od She ještě nezkoušela, musím po nich kouknout v drogerii.

      Vymazat
  4. Tak i ja se přidávám do klubu Essence linkovaček😍 urcitě vyzkouším i S-he, zrovna jsem se na ně dneska v dm-ce dívala, tak se pro ně vrátím. Za tu cenu😜

    Andreablog®

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dlouho kolem nich chodila a po dlouhé době jsem si řekla, že je prostě zkusím. Nakonec jsou to nej linky, které jsem kdy měla.

      Vymazat
  5. Prave sa obzeram po nejakej takejto linke, super clanok :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od této značky já jsem jeste nikdy nic nemela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Od značky S-he mám pouze laky, které jsou celkem fajn, jinak jsem nic jiného nezkoušela. :) Asi to budu muset napravit.

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já teď používám gelový linky od Astor a od Makeup Revolution, oboje můžu doporučit :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.