neděle 30. března 2014

Avon sprchové gely

Dnes jsem si připravila článek o sprchových gelech od značky Avon. Oba jsem dostala od přítele a používala každý den, takže už je pravý čas na nějaký konečný názor. 

První sprchový gel s kořením, pomerančem a zázvorem má krásnou vůni, která provoní celou koupelnu. Nanášení je trochu horší, protože konzistence sprcháče je hustá a tak si musíte chvilku počkat než vám trocha gelu nateče do dlaně. Emulgace je taky docela super. Gel má vydržet po otevření 12 měsíců, ale garantuji vám, že pokud ho budete používat každý den, tak vám vydrží max. 3 měsíce. Celkový obsah je 200 ml.


Druhý sprchový gel už na tom není tak dobře jako ten první. Konzistence je naprosto slizovitá. Ano, jestli si pamatujete na sliz, který se prodával v takových malých, plastových lahvičkách tak je to přesně ono. Než vám trocha gelu nateče do dlaně tak můžete jít ještě umýt nádobí a vyžehlit manželovy košile do práce. Vůně je taková trochu exotická, ale nic zvláštního. Tento sprcháč jsem ani nespotřebovala úplně do dna, protože to se prostě nedá vydržet. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.