středa 27. listopadu 2013

Pivovarské kvasnice

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Podílí se na energetickém metabolismu základních živin. Podporuje udržení přirozeného stavu pokožky, vlasů a sliznic.
To vše píšou na obalu. Dávkování je dospělí 3x denně 4 tablety po jídle. Tablety se docela špatně zapijí a chuť je taky nic moc. Pivovarské kvasnice BIFI obsahují také bifidobakterie, laktobacily a inulin. V balení je 200 tablet a seženete ho v lékárnách do 60 Kč.

Inulín=prebiotická vláknina inulín v malých i větších dávkách má schopnost zvyšovat populaci přátelských bakterií ve střevech bez vedlejších účinků.

Laktobacily=Kolonizují náš trávicí trakt. Svým účinkem eliminují patogenní neboli škodlivé mikroorganismy. Laktobacily, patřící mezi probiotika, zdraví prospěšné baktérie, mají za úkol toto eliminovat. Navozují tak v trávicím traktu rovnováhu důležitou pro správné fungování trávicího ústrojí.

Výsledek užívání:
Zatím jsem žádný výraznější účinek nepostřehla. Chce to delší dobu užívání. Určitě vám tento doplněk nemůže uškodit, ale naopak prospět. Ikdyž já mám po tabletách větší chuť k jídlu ;) takže toto by mohlo být pro vás takové malé mínus.

Velikost tablet je srovnatelná s velikostí děckých lentilek




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.