středa 15. května 2024

Péče o vlasy se Syoss Intense Plex

 Krásný den milé čtenářky,

dnes se s vámi chci podělit o mé zkušenosti a dojmy z novinky, kterou je řada Intense Plex od značky Syoss, kterou jistě znáte z drogérii, nebo z reklam, či internetových obchodů. Já jsem testovala z této řady konkrétně tři výrobky, kterými jsou šampon, kondicionér a sérum. 

Výrobky mají za cíl dodat vlasům především lesk a zdravý a krásnější vzhled. Nová technologie má za úkol vlasy posílit zevnitř a obnovit miliony vlasových vazeb. 

1. Syoss Intense Plex Bonding šampon

Tento šampon je ideální pro vlasy, které jsou často barvené, nebo i upravované pomocí žehlení, fénování apod. Poškozeným vlasům šampon navrátí jejich lesk a zdravější vzhled. Použití je stejné jako u běžného šamponu. Já osobně musím říct, že u šamponu mě baví především vůně, která je velmi originální a přirovnala bych ji třeba k vůni luxusnějších kosmetických přípravků. Pokud vás vůně zajímá, zkuste k výrobku přivonět v drogerii. Vlasy jsou po umytí tímto šamponem krásné, ale určitě doporučuji použít pro snadné rozčesávání použít i kondicionér, o kterém se můžete dočíst níže.

2. Syoss Intense Plex intenzivní kondicionér

Kondicionér vlasy vyživuje a uhlazuje. Zároveň usnadní jejich rozčesávání po mytí šamponem. Kondicionér stačí nanést v malém množství do délek vlasů, nechat krátce působit a následně jej důkladně opláchnout vlažnou vodou. Poté jsou vlasy nejen hebké, ale také připravené pro další péče, kterou je bezoplachové sérum.

3. Syoss Intense Plex bezoplachové sérum

Toto sérum je určeno pro obnovu vlasů. Pro aplikaci stačí nanést velmi malé množství výrobku a poté jej rovnoměrně nanést do délek a konečků vlasů. Sérum je možné nanášet do mokrých i suchých vlasů. Musím říct, že i tento výrobek velmi krásně voní a jeho vůně jde z vlasů cítit i hodiny od aplikace. Vlasy jsou po nanesení séra krásně hebké a lesklé zároveň.

Celkově tyto výrobky hodnotím velmi kladně a to především z důvodu mimořádně krásné vůně a také splňují to, co slibují.

Co na tyto výrobky říkáte?






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.