čtvrtek 25. května 2023

Úklid domácnosti s přípravky Mr.Proper se složkou rostlinného původu

 Hezký den,

dnes mám pro vás tip na výrobky, které obsahují složku z rostlinného původu. Jedná se konkrétně o čistič koupelen Mr.Proper Spray Wipe Done a odmašťovacím přípravkem Mr.Proper Spray Wipe Done.

Čistič koupelen Mr.Proper Spray Wipe Done

Tento výrobek je ve formě spreje s rozprašovačem. Sprej má vůni Alpine Fresh. Tato vůně je velmi svěží a moc příjemná. Já osobně s tímto výrobkem nejraději čistím vodovodní baterie, vanu, keramické umyvadlo a také obklady. Výrobek stačí jednoduše v malém množství nanést na povrch, nechám velmi krátce působit a následně pomocí houbičky začnu proces čištění. Po vyčištění stačí sprej opláchnout vlažnou vodou. Výsledkem je krásně čistá a provoněná koupelna.

Odmašťovací přípravek Mr.Proper Spray Wipe Done

Tento výrobek je opět ve formě spreje. Sprej voní příjemně po mandarinkách a je určen na čištění kuchyňské digestoře, sporáku, trouby, pracovní desky apod. Výrobek se velmi snadno používá. Na znečištění povrch stačí nanést velmi malé množství čističe a poté jej setřít hebkým hadříkem. Výsledkem je krásně čistá kuchyně a jako bonus voní po mandarinkách. 

Oba výrobky fungují velmi skvěle a mohu je maximálně doporučit s klidným svědomím.

Co na tyto výrobky říkáte vy? Zaujaly vás?






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře.