pondělí 15. října 2018

Bělící pasta z Primarku

Hezký den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek o bělící pastě z Primarku. Pasta cenově vychází na 1€ a obsah je 25 ml. Musím uznat, že pasta je poměrně malá a tak je ideální i na cestování či do práce. Můj záměr proč jsem pastu koupila byla samozřejmě zvědavost. Zajímalo mě, jestli pasta zuby alespoň trochu vybělí a jestli tomu tak opravdu bylo už se můžete dočíst o pár řádků níže.

Pasta má klasickou mentolovou příchuť a její zbarvení je bílé. Po nanesení na zubní kartáček a zuby začne mírně pěnit. Po vyčištění jsou zuby krásně čisté.

Zubní pastu z Primarku můžete ještě doplnit o bělící pero a další zubní vychytávky. Já jsem vyzkoušela jen tuto pastu a bohužel mě nijak extra neuchvátila. Zuby mají stejný odstín a k žádné změně mi přijde nedošlo.

Výrobek hodnotím záporně. Ale jako klasická pasta na čištění zubů taky dobrý a pokud hledáte levnou pastu, která se vejde snadno do kabelky, nebo do zavazadla, tak proč ne.

Znáte tuto pastu z Primarku?




 

6 komentářů:

  1. Já jsem myslím tuhle pastu taky vyzkoušela a musím souhlasit, že jsem s ní spokojená taky moc nebyla. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tento produkt mě moc neláká, na přírodní bělení používám kokosový olej anebo černé uhlí.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že nebělí. Ale zase na cestování je super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Kosmetiku z primarku mám ráda, ale produkty na zuby mi upřímně moc nevyhovují - ani pasta, ani klasické či mezizubní kartáčky. :(

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám a ani mě pasta z Primarku neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně s touto pastou nemám zkušenost. Celkem dlouho jsem hledala nějakou bělící pastu, která bude opravdu fungující a účinná. Narazila jsem pak na tyto stránky https://zivotavyziva.cz/belici-zubni-pasty/, kde je přehled těch nejlepších bělících past a recenze na ně. Několik jsem jich už vyzkoušela za mě mi nejvíce vyhovuje Caltha zubní pasta Propolis.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.