sobota 21. ledna 2017

Domácí pedikúra s Anpro

Hezký den vám všem,

není to tak dávno co byla výzva se značkou Anpro na stránkách Blogerky a já se do ní zapojila. Kdo by nechtěl vyzkoušet domácí péči o chodidla s takovou značkou a ušetřit vlastně svůj volný čaj zbytečným chozením do salonu. S touto značkou si můžete salon udělat přímo doma. 

Stránky anpro.cz jsem samozřejmě navštívila a tak trochu prozkoumala co všechno nabízí. Můžete zde objevit kosmetiku na obličej, tělovou kosmetiku, odlakovače, pilníky, štětce a další zajímavé výrobky a pomocníky. Stránky jsou velmi přehledné, takže se na nich budete snadno orientovat.

Teď už ale k samotným výrobkům, které mi přišly.
Testovala jsem krém na nohy (regenerační a hydratační s 5% ureou), krém na nohy (uvolňující levandule) a krémový peeling na nohy (ranní rosa). 

Krém na nohy (regenerační a hydratační s 5% ureou)
Tento výrobek je vhodný pro suchou a drsnou kůži na nohou. V tomto zimním a chladném období to vaše nohy určitě ocení. Aplikaci většinou provádím po koupeli a chodidla se snažím promasírovat (prokrvit), pak jsou nohy krásně uvolněné a vláčné. Výsledkem aplikace je hebká kůže na nohou. Parfemace je lehká a velmi příjemná. Konzistence je tak akorát a vyhovuje mi. Krém obsahuje glycerin, močovinu 5%, broskvový olej a lanolin. Obsah krému je 250ml. Tento krém má tak trochu větší obal. Nanáší se pomocí pumpičkového aplikátoru a součástí je i plastový kryt na pumpičku.
Krém na nohy (uvolňující levandule)
Tento krém je vhodný pro unavené a bolavé nohy. Speciálně vyvinutá komplexní formule chrání před nadměrným vysušováním pokožky nohou. (Levandule, hroznové víno a mandle)
Výrobek je vhodný používat po koupeli. Já většinou aplikuji krém po celodenní zátěži nohou pro uvolnění bolesti. Krém má řidší konzistenci a velmi hezky voní po levanduli. 
Obal má bílou barvu a víčko je na klasické zacvaknutí. Obsah je 110ml.

Krémový peeling na nohy (ranní rosa)
Krém je s glycerinem, ureou, lněným olejem a avokádovým olejem. Krémový peeling má za úkol odstraňovat odumřelé buňky pokožky nohou a napomáhá dobře vstřebávat účinné látky. Pokud máte ztvrdlé a rozpraskané paty, určitě vám tento výrobek doporučuji. Peeling používám vždy před samotnou aplikací regeneračního a hydratačního krému Anpro a také před použitím krému uvolňujícího s levandulí. Kůže chodidel je pak skvěle připravená na krém a hlavně je hloubkově vyčištěná. Aplikace se doporučuje provádět pomocí krouživých pohybů po dobu 1 minuty. Konzistence peelingu je hodně hutná a velmi dobře se s ní pracuje. Po vyčištění se jednoduše peeling opláchne a nohy se vysuší do ručníku. 

Výrobky mi vyhovovaly a určitě je můžu vřele doporučit. Každodenním používáním dosáhnete výsledků jako ze salonu.

Jak pečujete o svá chodidla vy?





1 komentář:

Děkuji za Vaše komentáře.