pondělí 25. července 2016

Poo-Pourri na WC

Hezký den milé čtenářky,

je to pár dní co vlastním bezkonkurenční výrobek s názvem Poo-Pourri. Jedná se o toaletní sprej, který zamezuje šíření veškerých zápachů z toalety. Zápach nepustí proto, protože vytvoří olejovou vrstvu přes kterou už projde pouze krásná svěží vůně.

Já vlastním Poo-Pourri s vůní bergamotu, citronové trávy a grapefruitu. Vůně mi celkem vyhovuje, je svěží a citrusová. Sice na citrusové parfemace moc nejsem, ale tato je prostě jiná než ty klasické. Výběr vůní je opravdu hodně velký a tak si určitě každý z vás přijde na své. Dokonce prodávají i vůně pro muže.

Velikost balení je 59 ml takže vystačí až na 100 použití. Lahvička je malá a je vyrobena z plastu, takže se vejde do každé kabelky, dokonce i do velmi malé kabelky. Poo-Pourri má klasický rozprašovač, který je chráněn plastovým víčkem.

Použití:
Je velmi jednoduché. Stačí pár stříknutí před (např. 4x). Ochranná vrstva esenciálních olejů zadrží zápach pod vodní hladinou. A následně už můžete konat potřebu v naprostém klidu a bez obav. Vůně se příjemně rozline po toaletě a vy můžete s klidným svědomím odejít jako by se nic nestalo. :D

Musím říct, že design má Poo-Pourri velmi hezký a zajímavý. Na první dojem bych určitě neřekla, že se jedná o výrobek na toaletu. 

Jestli vás tento výrobek zaujal, koukněte na stránky Poo-Pourri a dozvíte se více. Poo-Pourri

 Celkově bych tento výrobek hodnotila jako skvělý a určitě se hodí do každé domácnosti, kabelky, auta atd.

Znáte Poo-Pourri? 






 


1 komentář:

  1. Myslím že skvělé když jsi někde na veřejných toaletách nebo si potřebuješ dojít někde u návštěvy, přítele ale na doma mi to přijde zbytečné. Určitě zajímavý nápad a už kdysi jsem o tomto vynálezu četla a viděla reklamu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.