čtvrtek 11. prosince 2014

Sprchový gel s vínem a obilnými výtažky

Hezký čtvrtek vám všem,
každý den teď používám úžasný sprchový gel s vínem a obilnými výtažky od značky Manufaktura. Manufaktura je 100% česká společnost, která vyrábí kosmetiku z přírodních surovin jako je pivo, víno, vřídelní sůl, bylinky. Výrobky nejsou testovány na zvířatech což je velmi pozitivní.

A teď už k mému oblíbenci. Gel je v krásné lahvičce z plastu a u uzávěru má pěknou mašličku. Po otevření se má spotřebovat do 6 měsíců. Konzistence je řídká. Poměrně dobře se nanáší a velmi krásně voní. Emulgace je skvělá. Barva gelu je do červena a docela barví, takže při aplikaci pozor na okolí a při nechtěném spadnutí gelu ihned místo umyjte. Celkově mě výrobek mile potěšil a určitě nebyl u mě posledním.
Řada vinné kosmetiky od Manufaktury také nabízí další produkty jako je: Peelingové mýdlo, krém na ruce, tělové mléko, olejová lázeň, vlasový šampon, balzám na vlasy, sprchový peeling, masážní olej, tělové máslo, balzám na rty. Ovocné kyseliny obsažené v hroznech mají hydratační a omlazující účinky.








2 komentáře:

  1. tuhle vinnou řadu zbožňuju, a hlavně tu vůni. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznávám se, že ta vinná řada mě taky hodně baví. :) Hlavně ta vůně je fakt jedinečná a já si potom přijdu jak nějaká řecká bohyně v lázních. A když to doplní minerální kosmetika, tak to je fakt totální pecka. :) Vlastně člověk pak toho moc v koupelně nepotřebuje, protože mu stačí dva nebo tři kvalitní produkty a krémy a má vystaráno. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.