pátek 5. září 2014

Rychlý růst vlasů s lopuchem za 35 kč

Ahoj, dnes budu psát o vynikajících účincích lopuchu. Jak jistě víte extrakt lopuchového kořene má příznivý vliv proti vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. Někomu prostě vlasy nechcou růst a lopuch je jeden z kouzelných bylinek, které můžou růst podpořit a nastartovat. 

Šampon od Alpy je jednou z variant, kterou můžete vyzkoušet. Obsah je 430 ml a cena je krásně nízká a to pouze 35 kč. Šampon obsahuje velmi málo chemických látek. Pro přesvědčení se mrkněte na obsah např. u Gliss kuru. 
Konzistence je velmi řídká a má světle zelenou barvu. Emulgace je rychlá a uspokojující. Vůně je jemná a určitě si zamilujete pocit svěžesti po umytí. Mimochodem pomáhá i na lupy.
Já jsem s tímto šamponem spokojená a koupila jsem si rovnou další do zásoby a to: kopřivu a břízu, ale o těch až jindy. Pokud hledáte něco na růst vlasů a nechcete utrácet v lékárně určitě sáhněte po tomto šamponu.



2 komentáře:

  1. Zní to zajímavě, zajímaly by mě třeba výsledky, nějaké před a po, jestli to vážně pomáhá :) franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě plánuji fotodokumentaci, ale to až po dlouhodobém používání. Každopádně šampon s lopuchem nemůže nikomu ublížit a určitě pomůže na růst víc, než nějaký šampon plný silikonů. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře.