pondělí 5. února 2024

Ayurveda Gift Set Small

Vítám vás, milé čtenářky,

dnes se společně podíváme na dárkovou sadu Ayurveda od známé značky Rituals. Rituals není obyčejná kosmetická značka, je to zážitek plný relaxace, odpočinku, který oceníte po náročném pracovním dni či týdnu. Mezi mé TOP produkty, které od této značky miluji se také řadí dárkový set z řady Ayurveda. Dárkový set obsahuje celkem 4 skvělé výrobky: sprchovou pěnu, sprchový olej, tělový krém a sprej na vlasy a tělo.

Sprchová pěna 50 ml

Tato sprchová pěna je pro mou pokožku opravdovým zážitkem. Jemná textura se okamžitě promění ve vzdušnou a bohatou pěnu. Ta pokožku těla dokonale čistí a zanechá ji voňavou i po usušení osuškou. Vůně je velmi originální a výjimečná. Kombinace indické růže a oleje ze sladkých mandlí vás určitě nadchne jako mě. Atmosféra při sprchování se snad ani nedá popsat jak je unikátní a božská. Za mě naprostá dokonalost. Tuto sprchovou pěnu doporučuji všem, kteří si chtějí během sprchování dopřát opravdový odpočinek a relax v jednom.

Tělový krém 70 ml

Jedná se o další zajímavý produkt, který je skvělý pro vysušenou a hrubou pokožku těla. Textura krému je hutná a velmi dobře se vstřebává do pokožky. Vůně je podobná sprchové pěně, což zaručuje perfektní kompatibilitu mezi oběma výrobky. Po aplikaci je pokožka sametově hebká a voňavá.

Sprchový olej 75 ml

Jedná se o opravdu speciální výrobek. Olej se po kontaktu s vodou promění na jemnou pěnu, která pokožku čistí a zároveň provoní. Vůně je opět velmi příjemná a navodí tu správnou relaxaci. Po použití tohoto oleje se cítím naprosto báječně a moje pokožka je dokonale jemná na dotek.

Sprej na vlasy a tělo 20 ml

Posledním kouskem z této dárkové sady je sprej na vlasy a tělo. Tato vůně se velmi jednoduše aplikuje na pokožku a zanechá ji dlouho vonět. Vůně je velmi příjemná a není nijak přeslazená. Ocení ji zejména ti, kdo preferují jemnější parfémy. Tento tělový sprej doporučuji všem, kteří chtějí svůj den něčím zlepšit a zpříjemnit zároveň.

Tato dárková sada je opravdovým zážitkem pro mé tělo. Všechny produkty velmi hezky voní a dokáží udělat z fádního dne doslova relaxační oázu klidu.

Co na tuto sadu Ayurveda říkáte? Zaujala vás?


1 komentář:

  1. Sada vypadá skvěle! Hlavně po tom, co jsem už pár produktů od nich vyzkoušela, mám chuť zkoušet pořád další a další... :) a z těhle jsem ještě neměla ani jeden :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.