pondělí 23. července 2018

Nude laky z Primarku

Hezký den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek na téma Nude laky na nehty. Jedná se o sadu laků, které jsem koupila v Německu v Primarku. Laky cenově vyšly  v přepočtu na naše peníze asi za 100Kč. V sadě se nachází celkem tři laky různých odstínů, ale na výběr má Primark i další sady s jinými odstíny. 

Všechny tři laky jsou teda v nude odstínu a samotný štěteček, kterým lak aplikujete na nehty je širší a zabere tak velkou plochu nehtu. Během nanášení laky šíleně smrdí, ale to už je u laků samozřejmě klasika. Po nanesení první vrstvy lak zasychá asi do 5 minut. Poté můžete aplikovat další vrstvut, záleží jak výraznou barvu na nehtech chcete mít. 

Co se mi na lacích nelíbí je tvorba přerušovaného tahu, takže během lakování musím štěteček několikrát znovu namočit a výsledný efekt pak není dle mých představ. 

Výdrž laku je asi 2 dny. Záleží určitě na tom, jak často své ruce namáčíte v horké jarové vodě apod. Za mě je teda taková výdrž k ničemu a vlastně si nehty v takovém případě nemusím ani lakovat. 

Odlakování laků jde pomocí odlakovače naprosto skvěle a rychle. V tomto směru asi nemám co vytknout.

Laky hodnotím záporně, protože mají nízkou výdrž a během nanášení dělají divný přerušovaný tah, který je třeba opravovat a překrývat další vrstvou. Znovu už si tyto laky v Primarku nekoupím.

Co na tyto laky říkáte?







9 komentářů:

  1. Cenou by ma asi tiež zlákali a tými farbami ale ozaj neznášam laky, čo lakujú takými tými šmuhami čo treba prekrývať. Užitočná recenzia :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. uau,...
    Beijinhos,
    Espero por ti em:
    strawberrycandymoreira.blogspot.pt
    http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
    https://www.instagram.com/marysolianimoreira/

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec mě tyto laky ani na první pohled nezaujaly a po přečtení tvé recenze nejspíš vím proč :) No jako aby lak zasychal 5 minut? To je na mě příliš.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že dělají takové čmouhy, protože odstíny jsou krásné :) A takové ještě nemám.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Barvy vypadají úžasně, ted záleží jak dlouho budou držet

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  6. Wonderful colors, so nice and interesting, love it.

    Malefica

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.