pondělí 4. března 2019

Šampon proti lupům od Alverde

Pěkný den vám všem,

dnes mám pro vás článek o šamponu proti lupům, který je od značky Alverde. Popravdě už nevím, jestli jsem šampon kupovala v české, nebo německé DM drogerii. Ale v podstatě je to jedno, protože šampon je dostupný i u nás. Cena tohoto výrobku vychází na 55,- Kč/200 ml. 

Šampon proti lupům je vyroben z bio para ořechů a rozmarýnu také v bio kvalitě. Právě díky tomuto složení má šampon odstraňovat výskyt lupů z vlasové pokožky a zabraňovat zároveň tvorbě nových lupů. 

Bohužel musím říct, že mě osobně tento šampon nezabral. Sice jej pořád používám, ale celkový problém nevyřešil. Tvorbu lupů pouze zmírnil a s takovým výsledkem bohužel spokojená nejsem. Takže jemile výrobek spotřebuji, pouštím se do testování ještě jiného šamponu proti lupům. 

Vůně výrobku je velmi příjemná a svěží. Dokonce vydrží ve vlasech vonět ještě přibližně 2 dny. 

Konzistence šamponu je spíše tuhá a mě osobně se s ní při mytí vlasů pracovalo trochu hůř než jsem zvyklá u jiných výrobků na vlasy. Každopádně po smíchání s vodou vytváří šampon bohatou pěnu, která se snadno umývá. 

Máte problémy s tvorbou lupů?



 

6 komentářů:

  1. Já problém s lupy nemám, trápí mě zase rychle se mastící vlasy. Každá máme něco, no. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Problém s lupy mám taky, snažím se jich zbavit už celkem dlouho, ale zatím mi nic stoprocentně nezabralo. Takže už jsem to s těmi šampony proti lupům celkem vzdala a používám i jiné jako třeba na barvené vlasy, objem... :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Problém s lupy nemám. Ale jako prevence bude snad fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve jsem ho na lupy používala a byl fajn. Ale teď jsem přesedlala na jablkový heden souders.. :-) a asi koupím i další balení, jelikož funguje a ta vůně je dokonalá :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny produkty od Alverde jdou mimo mě :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.