pátek 1. února 2019

Perníčková sada

Hezký pátek vám všem,

leden všichni známe jako měsíc výprodejů a to bych nebyla já, kdybych si něco opět nekoupila. Tentokrát jsem zamířila do drogerie Teta, kde jsem objevila perníčkovou sadu Jelení lůj. Tato sada stála kolem 100,- Kč a moc mě nadchla. Obsahovala totiž box na svačinku, jeden perníčkový jelení lůj a sprchový gel s vůní perníčku.

Po rozbalení dárkové krabičky jsem produkty musela ihned otestovat. Nikdy jsem na tuto sadu neměla v předešlých letech štěstí, takže jsem moc ráda, že ji konečně mám doma. 

Svačinový box
Box má na sobě hezký obrázek, který určitě ocení zejména malé děti školního věku. Ikdyž si myslím, že jej stejně využiju třeba na nějaké ovoce apod., které doma občas chystám do lednice. 

Jelení lůj s perníčkovou vůní
Na tento výrobek jsem se těšila nejvíc. Lůj moc hezky voní po perníčku a na rtech vytváří lehce hnědý odstín. Rty jsou po použití tohoto výrobku hezky hydratované a vyživené. Určitě na chladné období s rozpraskanými rty ideální volba! 

Sprchový perníčkový gel
Gel má hnědý odstín a opět krásně a sladce voní po perníčku. Na chladné dny je to skvělé zpestření do vany. 

Všechny tři výrobky mě nadchly a jsem z nich nadšená. Pokud na tuto sadu ještě někde narazíte ve výprodeji, určitě neváhejte, je totiž fakt super. 

Co na tuto sadu říkáte? Zaujala vás?
 

8 komentářů:

  1. Tyjo, za 100,- fakt dobrý. Muluji vůní perníku.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, že jsi tuto sadu sehnala, taky by se mi líbila. Vůni perníčků mám ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé krásný! Perníčky (balzámy) jsem kupovala kamarádkám k Vánocům a měly úspěch :) jinak ten gel musí vonět krásně. A box super!

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle perníčkovou sadu jsem už viděla několikrát, vždy si říkám, že si aspoň ten balzám na rty pořídím, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Pak skončí zima a já si nekoupím, ani ten balzám už to vidím :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.