pátek 8. února 2019

Paletka Flawless 3 Resurrection od Revolution

Hezký den vám všem,

jelikož paletek s očními stíny není nikdy dost a já už je tak nějak sbírám do sbírky, musela jsem si nutně pořídit paletku Flawless 3 Resurrection od značky Makeup Revolution. Paletku jsem kupovala v akco za nějakých +/- 150,-Kč v drogerii Rossmann

Paletka Flawless 3 Resurrection obsahuje celkem 32 stínů. Z její barevné škály naleznete například nude odstíny světlé i tmavé, odstíny do růžova, do hněda, matné i třpytivé. Každý stín má i svůj vlastní název, který je uveden na průhledném plastovém krytu. Paletka má uvnitř zabudované zrcátko, takže pokud budete výrobek brát na cesty, určitě jej oceníte.

Pigmentace těchto stínů je vysoká, pokud je nanesete jen tak bez podkladu na pokožku. Pokud stíny nanesete na podkladovou bázi, zvýšíte jejich intenzitu jednou tolik. Poslední variantou jak se dá intenzita zvýšit je nanášení lehce navlhčeným štětcem, který zvýší pigment na maximum. 

Při nanášení štětcem stíny lehce práší, takže doporučuji před samotnou aplikací na oční pohyblivé víčko štětec lehce oklepat. Další výhodou je například vrstvení, pokud nanášíte produkt vícekrát, zvyšujete opět jeho intenzitu. Skvěle lze pomocí štětce vytvořit i přechod do ztracena apod. 

Paletka Flawless 3 mě velmi nadchla. Jde s ní vytvořit denní i večerní líčení a z její barevné škály si určitě vybere každý. Navíc za tu cenu je to opravdu super koupě. 

Líbí se vám odstíny v této paletce?













 

6 komentářů:

  1. Paletka má pěkné stíny, odstíny vypadají dobře, ale já prostě z principu tuhle značku už nekupuji a nepodporuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní paletka! A tys ji ulovila za super cenu.

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka vypadá perfektně. Takové odstíny mám ráda. :) A za tu cenu, no nekup to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je krásná. Celkově mám ráda oční stíny od této značky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tak s touhle paletkou zvládne člověk snad všechny druhy líčení :-O

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Woow, tak tahle paletka se značce fakt povedla! Klidně bych si jí pořídila taky. Ty jo, fakt jsi mě na ní hodně nalákala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.