pondělí 4. února 2019

Oční maska od Garnier

Hezký den vám všem,

opět tu mám pro vás recenzi na jeden skvělý kosmetický výrobek. Jedná se o oční masku od značky Garnier, kterou jsem si koupila v Německu, ale je k sehnání i u nás v ČR. Cena této masky se pohybuje kolem +/- 50,- Kč/balení.

Garnier povzbuzující oční maska se šťavou z pomeranče a kyselinou hyaluronovou má za cíl viditelně redukovat váčky a tmavé kruhy pod očima. 

V balení najdete celkem dva kousky oční masky, které se přiloží pod oči, přesněji na kruhy pod očima. Po uhlazení těchto dvou kousků následuje odstranění ochranného filmu. Doba působení je 15 minut. Po 15 minutách stačí oba kousky odstranit a přebytečnou tekutinu vmasírovat do pokožky, nebo setřít ubrouskem pryč. Já doporučuji vmasírovat do pokožky. Výsledkem použití je hydratované a odpočaté oční okolí. 

Musím říct, že během působení této masky jsem měla velmi příjemný chladivý pocit u očního okolí a po celém procesu doby působení jsem se cítila příjemně. Určitě tuto masku doporučuji. Každopádně jsem viděla i jinou variantu s modro-zeleným obalem, kdy maska přilne okolo očí. Tuto variantu asi zřejmě také vyzkouším :-)

Co na tuto masku na oči říkáte? Už jste ji vyzkoušeli?



 

4 komentáře:

  1. Měla jsem ji, ale za mě teda nic nedělala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Maska vypadá dobře, docela mě zaujala :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle masky se mi líbí, ale více mě láká ta druhá varianta, kterou jsi v článku zmínila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím je stále a stále mě masky lákají. Ještě jsem nikdy žádné tyhle pod oči nezkoušela :-) vždy když jsem v drogérii, tak na masky zapomenu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.