pátek 15. února 2019

LUNA vlasová voda bylinná lopuchová

Pěkný den vám všem,

v dnešním článku se zaměřím na vlasovou péči, konkrétněji teda o péči o vlasovou pokožku, která si zaslouží přísun vitamínů a občas taky trochu masáže, která ji prokrví a probudí do života. Masáž samozřejmě provádíme po mytí vlasů a jako pomocníka si můžeme vzít vlasovou vodu. Já čas od času používám bylinnou lopuchovou vlasovou vodu od známé značky Alpa. Cena této vody je cca 30,- Kč/120 ml.

Na trhu je vlasových vod velké množství a rozlišují se podle použití a hlavně podle problémů s vlasovou pokožkou. Já si většinou vybírám vodu proti lupům a proti vypadávání vlasů, což je právě tato bylinná lopuchová varianta. 

Extrakt z lopuchového kořene obsažený v tomto výrobku je bohatý zejména na sliz, třísloviny a minerální látky. Výrobek má příznivý vliv proti vypadávání vlasů a snižuje právě tvorbu lupů. Voda se může nanášet i na suchou pokožku, ale já provádím masáž pouze po mytí vlasů na mokrou pokožku hlavy. Celková masáž má trvat alespoň 3 minuty, aby se pokožka řádně prokrvila a vstřebala tak látky do sebe. 

Po vyfénování vlasů pokožka hlavy krásně voní ještě cca 2 dny. Při pravidelném používání jsem zaznamenala výrazné zlepšení a měla podstatně méně lupů. 

Vlasovou vodu určitě doporučuji každému, kdo má problémy s lupy. 

Už jste tuto vlasovou vodu někdy zkoušeli?



 

4 komentáře:

  1. Nezkoušela jsem a asi bych si ji v drogerce ani nevšimla. Ale je super, že ti pomáhá. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já jí nezkoušela, ale vím, že jsme si o ní ve škole a na praxích říkaly :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela jsem ji, ale moc mi nepomohla. Přišlo mi, že vlasy se vůbec nezměnily. Ale od té doby co použvám tento šampon https://www.semena-marihuany.cz/cs/kosmetika-z-konopi/7180-konopny-sampon-200ml-zelena-zeme.html nemůžu si ho vynachválit :) používám ho pár měsíců a vlasy mi porostly cca o 5 cm a jejich struktura se výrazně zlepšila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.