pondělí 11. února 2019

L.A. Girl - Paletka stínů Beauty Brick NUDES

Příjemný den vám všem,

jak jistě víte, doma mám spoustu paletek s očními stíny a protože mě baví zkoušet stále nové a nové výrobky, musela jsem mít tentokrát paletku L.A. Girl s názvem Beauty Brick NUDES. Tato paletka je k sehnání na dekorativka.cz za 289,- Kč

Paletka L.A.Girl Beauty Brick NUDES obsahuje celkem 12 stínů. Součástí jsou matné i třpytivé stíny a odstínově jsou seřazeny od světlé po tmavou. Takže univerzální řešení pro denní i večerní líčení. 

Konzistence stínů je spíše máslovitější. Při aplikaci stačí do stínu pouze vložit štětec a ihned bude plný pigmentu. Stíny mě překvapily svojí silnou pigmentací a intenzitou. Sice před samotnou aplikací nanáším na oční víčka i bázi, ale to jen proto, aby se stíny udržely na místě a tolik z víčka neopadávaly. Konzistence je sice máslovitější, ale i přes to dochází k mírnému prášení. 

Další výhodou je snadné tvoření lehkých přechodů ze světlého odstínu po tmavý a stínování do ztracena pomocí štětce. 

Výdrž s podkladovou bází je v podstatě celý den bez problémů. 

U této paletky jsem si dokonce všimla a zaznamenala lehkou vůni. Možná už jste se s tím taky setkali. Je to taková ta vůně kosmetiky. Úplně nevím přesně jak to popsat, ale většinou tak voněly stíny našich maminek a babiček. 

S paletkou jsem spokojená. Obsahuje nude odstíny, která já využívám každý den a stále mě baví objevovat nové a nové varianty odstínů. U této paletky vás zaujme zejména vysoká pigmentace.

Líbí se vám tato paletka stínů?





3 komentáře:

  1. Paletka vypadá krásně :) trochu mi připomíná třetí Nakedku od UD :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je nádherná. :) Odstíny jsou přesně pro mě. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Stíny nevypadají zle, ale mě se paletka moc nelíbí vzhledově :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.