pátek 4. ledna 2019

Micelární voda Nivea s MicellAIR

Hezký den vám všem,

dnes tu mám pro vás článek, ve kterém zhodnotím výrobek od značky Nivea. Konkrétně se jedná o micelární vodu s MicellAIR komplexem, kterou jistě znáte z drogérií podle černého obalu. Voda cenově vyšla na nějakých cca 100,- Kč a kupovala jsem ji v drogerii DM.

Micelární voda obsahuje MicellAIR komplex a výtažky z černého čaje. Díky tomuto složení by měla voda odstranit bez tření voděodolné nečistoty, dlouhotrvající i voděodolný make-up a řasenku. Po celém procesu čištění nemá zanechávat na pleti mastný film. 

Popravdě můj osobní názor je trochu odlišný od popisu, který uvadí výrobce na obalu samotného výrobku. Když jsem micelárku kupovala, šla jsem do nákupu i s tím, že s výrobkem budu odstraňovat celé líčení z očí. Praxe už ale byla zdaleka jiná. Během odličování totiž nastane něco, co snad nečeká žádná z nás a to šmudlání líčidel ze strany na stranu. Pomocí odličovacího tamponku nelze líčidlo jednoduše odstranit, ale musíte různými tahy a pomocí vícero polštářků odstraňovat a odstraňovat. Počítejte s tím, že budete mít od líčidel i oční okolí, prostě rozmazáno do všech stran a více práce k tomu. 

Pokud mám porovnávat, tak třeba odličovač s chrpou od Yves Rocher odstraní líčidla hned po prvním tahu a nic se okolo nerozmaže. Takže ve finále se vám tento výrobek nevyplatí. 

Nezanechává mastný film? Na tuto věc jsem byla hodně zvědavá, protože většina dvoufázových odličovačů mastný film zanechá. No, co byste řekli? Jasně...mastný film výrobek zanechal a jaký :-/ 

S výrobkem nejsem spokojená, ale bohužel už jsem ho párkrát použila a rozhodla jsem se ho spotřebovat, ikdyž při 400ml množství to bude trochu oříšek.

Znáte tento výrobek?




 

8 komentářů:

  1. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem četla několik negativních recenzí, tak aspoň ušetřím. Docela mě tahle řada lákala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Slyšela jsem o ní, ale byl kolem ní takový boom, že mě nechala chladnou.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tento odličovač velice ráda. Je skvělý! Sedl mi perfektně.

    OdpovědětVymazat
  5. ooo tak to som prekvapena ze citam aj negativny nazor..vacsinou bola len prechvalena a to ma tak velmi viedlo k nakupu ale nakoniec som odolala..a asi aj dobre som urobila, dakujem za super objektivnu recenziu..ak budes mat cas tak sa pozri na moj youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
  6. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.