pondělí 10. prosince 2018

Vyčesávací hrablo FURflex

Hezké pondělí vám všem,

konečně vám můžu napsat recenzi na vyčesávací hrablo FURflex, které jsem vyhrála k testování na blogerky.cz. Bohužel soutěž je již dávno uzavřená, takže jsem asi poslední ze všech, kdo psali a zveřejňovali článek na blozích. Nevím jak se to stalo, ale výrobek poslali na úplně jinou adresu, než jsme se domluvili. Předpokládám, že došlo k chybě mezi klávesnicí a židlí. No nevadí, i tak vám teď konečně můžu napsat objektivní recenzi, ve které se dozvíte, jestli je výrobek fajn nebo ne.

Co slibuje značka Furminator:

Vyčesávací hrablo FURflex™ pro malá plemena koček

Náš nejpohodlnější a velmi účinný nástroj proti línání. Určený pro malé kočky o hmotnosti do 4,5 kg  s krátkou i dlouhou srstí. Zakřivená hrana z nerezové oceli se přizpůsobuje přirozeným tvarům vašeho domácího mazlíčka, díky čemuž maximální odstraňování chlupů probíhá šetrným způsobem.  Vyčesávací hrana z nerezové oceli proniká hluboko do srsti vašeho domácího mazlíčka, aby mohla šetrně odstranit podsadu a uvolněné chlupy a nezranila kůži. 
 
Musím vám sdělit jednu zásadní informaci. Ihned po rozbalení hrabla jsem zjistila, že hlava nejde namontovat do rukojeti. Prostě plastové tlačítko nefungovalo jak mělo. Nakonec jsme nějakým způsobem dali obě části dohromady, ale kvalita teda šílená.

Po zkompletování výrobku přišlo na řadu testování. Vlastním Britskou modrou kočku, která má krátkou srst a je velmi dominantní. U nás doma je vlastně pánem ona a jak není po jejím, tak je zle. Takže jsem musela čekat na vhodnou chvíli, kdy se to Wendy bude hodit a dáme si spolu chvilku česání. Jakmile se dáma uráčila přijít, začala jsem testovat (česat) její srst. Česání se jí vůbec nelíbilo. Pořád se snažila podklouznout a utíkat pryč z pokoje. Podle mého názoru jí česání nebavilo a ani se jí nelíbilo. Většinou totiž česání miluje a ještě si u něj lehce a začne hlasitě hrát (vrnět).

Po česání jsem srst vyjmula z hrabla a vyhodila do koše. Musím říct, že vyjmutí šlo snadno a rychle. To je ale asi bohužel jediné pozitivum na tomto výrobku.

Celkově výrobek hodnotím záporně a to z toho důvodu, neboť mojí kočce se česání vůbec nelíbilo, výrobek nešel sestavit dohromady a ještě přišel na jinou adresu než měl. 

Moje kočka více ocení plastový kartáč za 50,-Kč než tento kovový.

Výrobek bych doporučila spíše pro pejska, kterému kov určitě vadit nebude.

Čím češete svoje mazlíčky vy?




5 komentářů:

  1. Adorei este acessório!
    Beijinhos,
    Espero por ti em:
    strawberrycandymoreira.blogspot.pt
    http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
    https://www.instagram.com/marysolianimoreira/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s tímto hřebenem spokojená, ale já ho používám na psy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se celkově kovové vyčesávače nezamlouvají. Hlavně takové ty s těmi hroty. Tím bych učesala toho, co to vymyslel.... Tohle hrablo není špatné ale asi bych použila spíš na hladkosrstého psa ale pro kočku se spíše hodí něco jemného se štětinama. Přeci jenom, krátkosrstou kočku není potřeba buhví jak moc vyčesávat.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tahle barvička je krásná!! :-) Úplně se ke kočičce hodí :-) hihi.. i když jí je barva úplně putna a stejně ocení jakýkoliv plastový, jak sama uvádíš :-)


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.