pátek 14. prosince 2018

Nákup na drogerieZDE.cz

Hezký den vám všem,

dnes tu mám pro vás takový tip na nákup drogerie. Teda konkrétně se jedná spíše o čistící prostředky pro domácnost, které ale opravdu stojí za to. Jelikož sleduji často blogerku ilovemakeup.cz na instagramu a ta právě na tomto e-shopu často nakupuje a doporučuje z něj jen to dobré, tak jsem se rozhodla také něco málo nakoupit na zkoušku. Mimochodem celý nákup stál cca 250,-Kč což je super. A co že jsem to teda nakoupila?

Sidolux s vůní květu japonské třešně
Výrobky Sidolux naprosto miluju a hlavně ty jejich dokonalé vůně. Tento přípravek je určen na úklid snad všeho. Já s ním teda převážně myju podlahy a občas parapety a je to fakt bomba. Po úklidu všechno voní ještě hodně dlouho, takže za mě určitě top výrobek na úklid. 
Odkaz: zde

Chupa Chupas bytový gel
Tento gel jsem koupila jen ze zvědavosti hlavně kvůli vůni. Říkala jsem si, že je to takový ten klasický gel na toaletu. Bohužel vůně není intenzivní tak jak bych si představovala, ale za mě asi ne-e. :-) 
Odkaz: zde

Vonný olej Jasmín 
Tento olej je vhodný především k vytírání podlahy, ale já ho použila i na utírání parapetů, nábytku apod. Vše po vytření krásně voní. Tuto vůni si prostě zamilujete a hlavně!!! úklid pro vás bude zábavou a ne utrpením. 
Tento výrobek si prostě musíte koupit..a mají ho i ve více voňavých variantách. Tak na něj mrkněte.
Odkaz: zde







5 komentářů:

  1. Mě právě nejvíce zaujala vůně bytového gelu, tak škoda, že není moc intenzivní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Také zde sem tam objednám :-) mě ten bytový gel docela zaujal, ale jestli voní slabě, tak by to na záchod nebylo úplně ideální :-) jinak Sidoluxy si kupuji už roky, jsou super a voní nádherně, tedy ty, co jsem zatím vyzkoušela :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Sidolux budu muset vyzkoušet. :) Taky bych tam ráda udělala nákup.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. O tomhle e-shopu jsme slyšela mnohokrát. Hlavně u Šmajdy z YT :-) ale jo, jako láká mě nějaká voňavá objednávka, to se pak musí s produkty uklízet samo.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.