pátek 28. prosince 2018

Balea tyčinka na rty Pearly Vanilla

Hezký den vám všem,

doufám, že jste všichni plní energie a máte chuť si dát jeden článek (recenzi) na téma péče o rty. Dnes budu v článku zmiňovat tyčinku na rty od známé značky Balea, kterou jsem si pořídila v Německu v DM drogerii. Tyčinka mne zaujala hlavně nápaditým obalem a nízkou cenou.

Tyčinka obsahuje třpytky, které hezky rozzáří rty. Během nanášení se textura hezky rozmazává jako máslíčko. Bonus navíc je ještě sladká vůně vanilky, která se vám určitě bude zamlouvat jako mě, tedy pokud máte v oblibě vanilkovou vůni. 

Tyčinka je samozřejmě vyráběna na principu vysouvání, takže vám určitě nějakou dobu vydrží. 

Výsledkem používání jsou dokonale ošetřené a hydratované rty bez rozpraskaných míst a záhybů. Myslím si, že by se tyčinka dala použít i jako horní vrstva na dlouhotrvající rtěnku pro rozzáření a dodání třpytek. 

S tyčinkou jsem moc spokojená, protože přesně splnila má očekávání. Ovšem dejte pozor, jedná se o limitovanou edici, takže se může stát, že už nebude v prodeji.

Co vy? Používáte tyčinky na rty?



 

6 komentářů:

  1. I have this lip balm and I like It! You took a great pictures! ♥
    Happy holidays! xoxo

    Welcome to my blog 💖

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. Balzám se mi líbí, ale mám jich teď doma víc než dost. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vypadá úžasně, miluji vůni vanilky! ♥
    Já používám tyčinky od Carmexu, protože ty jediný se mi zatím nejvíce osvědčily :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, tak ten by mi určitě voněl :) miluji vůni vanilky, si mi připomněla vanilkové rohlíčky, které nám voní na stole v obejváku :-D

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. škoda, že vanilku nemusím, ale mám dojem, že jsem zahlédla i jinou příchut která mi byla sympatická :-)

    OdpovědětVymazat
  6. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.