pátek 26. října 2018

Řasenka Pret-á-Volume Smokey od Catrice

Hezký pátek vám všem,

jak jistě víte, docela ráda nakupuji na e-shopu dekorativka.cz. Tentokrát bych vám chtěla napsat pár řádků o řasence, kterou jsem si na tomto e-shopu koupila teprve nedávno a jsem s ní moc spokojená. Jedná se o řasenku Pret-á-volume Smokey od značky Catrice. Samotnou značku mám moc ráda a tak jsem neměla vůbec obavu, že by měla být řasenka špatná. Cena výrobku je 127Kč/ks

Samotný kartáček má docela hodně nahuštěné štětiny u sebe. Mě osobně takový typ štětin vyhovuje, ale určitě by někomu mohly i slepovat řasy k sobě a dělat nevzhledný efekt. 

Moje řasy jsou málo husté a řekla bych, že i skoro rovné. Řasenka Catrice mi je krásně natočí a prodlouží. Většinou nanáším 4-5 vrstev. Opravdu mám velký problém své řasy dostat do nějakého požadovaného tvaru, takže proto volím tolik vrstev za sebou. 

Řasenka vydrží bez problémů celý den a nijak se neobtiskává a nerozmazává. Odlíčení jde snadno pomocí dvoufázového odličovače, jiný ani na oči nepoužívám.

S řasenkou jsem moc spokojená a navíc se mi moc líbí její nápaditý design.

Znáte tuto řasenku?




 

4 komentáře:

  1. Řasenku jsem ještě neměla, ale takové kartáčky mám taky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kartáček nevím jestli bych úplně využila. Mám radši ty velké, mohutné kartáčky, ale snažím se pracovat i s těmi menšími. Jinak jsem řasenku ale nezkoušela, ani ještě nikde neviděla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Takové kartáčky mám hodně ráda, ale žádnou od Catrice jsem ještě nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenku neznám. Vidím je poprvé, ale moc mě nezaujala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.