pondělí 27. srpna 2018

Isana SG Marshmallows

Hezký den vám všem,

pokud máte v lásce sladké sprchové gely jako já, tak bude tento článek vhodný právě pro vás. Už před časem jsem si koupila v drogerii Rossmann sprchový gel od značky Isana se sladkou vůní Marshmallows. Sprchový gel cenově vychází do 20Kč/300ml, což je opravdu skoro zadarmo.

Samotný gel má moc hezký růžový obal. Na přední straně obalu je pak obrázek s Marshmallows v podobě srdíček, což je opravdu moc roztomilé.

Gel má sice tekutější konzistenci, ale i tak se moc dobře nanáší na pokožku těla. Po spojení s vodou vytváří gel na pokožce bohatší pěnu, která začne moc hezky vonět. Pokožka je po používání tímto gelem vláčná a rozhodně provoněná. Vůni gelu z pokožky ucítíte určitě ještě nějakou dobu po koupání a samotná koupelna? Ta voní samozřejmě také a jak!

Takže na závěr musím říct, že sprchový gel od Isany mě moc nadchnul a určitě porazil i mnohem dražší a komerční sprcháče, které stojí daleko víc peněz.

Isana samozřejmě nabízí širší škálu sprchových gelů, takže pokud nejste na slaďárny jako já, určitě mrkněte po jiném druhu.

Co na tento sprchový gel říkáte? 




 

6 komentářů:

  1. Já na podobné slaďárny a infantilní sprcháče jsem , takže po něm určitě mrknu :-) za ty peníze si udělám rovnou větší zásobu na podzim :-D to mě bude zase chlap peskovat, co to zase smrdí v koupelně, on na to moc není :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat


  2. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem žádný sprchový gel od této značky nezkoušela, ale docela jsi mě nalákala :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. hneď ma zaujal ten obal, musí voňať perfektne <3

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda sladké vůně a ten obal je taky krásný. No, asi se po něm podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten potřebuji nutně vyzkoušet! :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.