pátek 13. července 2018

Solange sypké stíny na oči

Hezký den vám všem,

už dlouho jsme tu neměli nic extravagantního a proto je potřeba udělat změnu. Dnes bych vám chtěla ukázat sypké oční stíny od značky Solange, které vyrábí firma Goldenline a prodává je e-shop normain.cz. Stíny mám v odstínu Lava disaster, ale dají se koupit i v jiných zajímavých odstínech. Cena je 99Kč/2g.

Barva odstínu je bronzovo-zlatá a hodí se na nějaké extra líčení plné lesku. Pigmentace těchto sypkých stínů je hodně vysoká a v odrazu světla jsou stíny metalické. 

Během nanášení dávejte určitě pozor, protože tím že jsou stíny sypké, jsou také dost prášivé. Na nanášení mám takovou pomůcku a tou pomůckou je podkladová báze pod oční stíny a navlhčený štětec plochého tvaru. Na pohyblivé oční víčko nanesu malou vrstvu podkladové báze, navlhčeným štětcem naberu dostatečné množství stínů a pak už jen opatrně přikládám na víčko. Během zapracování se snažím štětcem moc prudce nehýbat, aby mi co nejmenší množství stínu opadalo na tváře a oční okolí. Pak už jen stačí oční víčko nějakým výrobkem zafixovat a máte vyhráno. 

Další možností jak stíny pohodlně nanášet je pomocí prstu, tam ale počítejte s tím, že budete mít prsty celé od třpytek, takže pak nemůžete pokračovat dál v líčení a musíte si jít nejdříve umýt ruce a budete třeba přitom sahat na nábytek apod. a ten pak budete muset vyčistit také. Takže určitě doporučuji variantu se štětcem.

Musím říct, že těmito stíny se dá opravdu hodně kouzlit a vytvářet nemožné. Doslova mě nadchly a určitě je mohu doporučit aspoň jako zpestření běžného líčení. 

Znáte tyto stíny?








8 komentářů:

Děkuji za Vaše komentáře.