pondělí 16. července 2018

Kosmetika ESTÉE LAUDER

Hezký den vám všem,

v dnešním článku se zaměřím na čištění pleti pomocí dvou výrobků od světoznámé značky Estée Lauder. Tyto výrobky jsem si koupila od jedné slečny, která jezdí do Anglie pro kosmetiku. Ceny už si přesně nepamatuji, ale nebylo to nic hrozného vzhledem k malým balením obou výrobků. Oba výrobky mají obsah 30 ml, takže jsou to takové cestovní velikosti do kabelky.

Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam
Tento výrobek je určen na večerní čištění suché pleti. Jedná se o lehkou a nadýchanou pěnu, díky které snadno odstraníte z pleti nečistoty a make-up. Po odstranění se výrobek z pleti oplachuje. Výsledkem používání tohoto výrobku je čistá, hebká a revitalizovaná pleť.

Estée Lauder Take It Away
Výrobek je určen pro odlíčení a odstranění nečistot z pleti. Je vhodný pro všechny typy pleti a používá se ráno i večer. Konkrétně se jedná o odličovací mléko, které zanechává pleť hydratovanou, čistou a jemnou. 

Musím říct, že z obou výrobků jsem necítila žádné parfemace.

Celkově mi připadají tyto výrobky průměrné, už jsem doma měla i lepší a levnější výrobky na čištění pleti. Znovu už bych do koupi nešla. Pleť byla po čištění divně napnutá a celkově jsem z čištění neměla moc dobrý pocit.

Znáte tyto výrobky?





6 komentářů:

  1. Nice review.
    Have a nice week, dear.
    Xoxo

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec je neznám a ani mě nijak nezaujali. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Výrobky neznám, ale dle toho, co píšeš mě ani moc nezaujaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ještě od této značky neměla nic z pleťové péče ale pouze makeup a byl super :). Každopádně výrobky nevypadají špatně ale asi bych si je nepořídila, podle toho co píšeš :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.