pátek 29. června 2018

Tea Tree gel od Ryoru

Hezký den vám všem,

už asi dva měsíce používám v péči intimní hygieny sprchový gel od značky Ryor s Tea Tree. Ke koupi tohoto gelu mě vedla hlavně složka čajovníku a příjemná vůně. Samozřejmě dalším důvodem bylo i to, že hodně žen o této značce mluví jako o kvalitní a cenově velmi dostupné. Cena tohoto gelu se pohybuje kolem cca 100Kč/200ml.

Gel Ryor Tea Tree je zklidňující mycí přípravek pro intimní hygienu. Obsažený Tea Tree působí jako antiseptikum. Gel pokožku nevysušuje a naopak ji vyživuje a zanechává ji jemnou a čistou. Další obsaženou složkou v tomto výrobku je šalvěj lékařská, která zajistí antimikrobiální ochranu.

Samotná konzistence gelu je dost hutná a vážně je gelová a skoro podobná želatině. U jiných gelů je konzistence podstatně tekutější. Vůbec ničemu to ale nevadí, protože jakmile se gel smíchá s vodou, začne krásně tát a můžete se směle pustit do mytí. Během mytí vytváří gel pěnu a začne pozvolna uvolňovat příjemnou vůni Tea Tree. Takže s vůní určitě splnil má očekávání.

Gel má čirou barvu, což určitě oceňuji, protože není ničím zbytečně barvený. 

Výrobek má plastový bílý obal s uzávěrem na zacvaknutí. Líbí se mi design gelu, ale naopak bych ocenila čirý obal, abych viděla, kolik výrobku mi ještě zbývá spotřebovat a jestli už se třeba nemám poohlídnout po dalším novém balení.

Gel mi svým složením vyhovuje a určitě si ho někdy koupím zase znovu. 

Znáte tento výrobek?





7 komentářů:

  1. Thanks for your honest and detailed review. Am always on the look for reviews on new products.

    OdpovědětVymazat
  2. Ryor poznám, ale zkušenosti s ním nemám. Tento gel vypadá velmi příjemně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  4. Gel vidím úplně poprvé, musím uznat, že jsi mě na něj díky své recenzi nalákala. Vyzkouším ho :) Značku Ryor teprve pomaličku poznávám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost nemám, ale vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tý jo úplně mě zaujal :D a už ho mám otevřený na eshopu :D, tkaže přemýšlím, že si ho rovnou koupim:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.