pondělí 4. června 2018

Šumivá tableta do koupele

Hezký den vám všem,

dnes bych vám chtěla představit šumivou tabletu do koupele, kterou jsem si koupila v Německu. Byl to konkrétně obchod Real, kde převážně nakupuji potraviny, ale občas udělám změnu a koupím i nějakou tu kosmetiku/drogerii.

Tato šumivá tableta je s vůní Plumérie, což je nápaditá rostlina s krásnými květy různých odstínů. Jak Plumérie vypadá můžete vidět na obalu tablety. Zásadní byla při výběru určitě samotná vůně tablety, která šla cítit i přes uzavřený obal. Na výběr bylo samozřejmě více voňavých variant, ale nejvíce blízká mi byla tato konkrétní.

Po rozbalení obalu se mi stala větší nehoda s tabletou. Při vyjmutí z obalu se tableta rozsypala po celé místnosti. Byla to asi moje chyba, protože obal nebyl dostatečně otevřen a tak se její krásný a kulatý tvar znehodnotil. Každopádně půlka tablety zůstala celá a tak jsem se mohla vrhnout na testování. 

Tableta po vložení do teplé vody začne krásně šumět, barvit vodu do oranžového odstínu a ještě nádherně provoní celou koupelnu Plumérii. Musím říct, že taková koupel byla pro mě opravdovým relaxačním zážitkem, který chci určitě zažít zase znovu. 

S tabletou jsem byla moc spokojená a určitě je to pro mě důvod si ji koupit znovu.

Používáte šumivky do koupele?





8 komentářů:

  1. Šumivky do koupele mám moc ráda, dokonce jsem si zkoušela takové ty koule vyrábět i sama a povedly se :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Šumivou jsem měla jednou a super, ale já jsem spíše na ty pěny do koupele :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ještě nic takového nezkoušela, protože (bohužel) nemám vanu :( :D ale zase asi ušetřím, protože si to už umím představit, co vše bych do té vany nakoupila :D

    OdpovědětVymazat
  4. aaaa keby máme vaňu tak by som ich hneď skúsila, avšak máme len sprcháč ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vypadá moc hezky. Já měla šumivky od Soaphorie, byly sice fajn, ale více se mi líbí, když je vana plná pěny.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem měla podobné šumivky jen od Soaphorie ale značka mi něco říká, asi už jsem od nich měla nějaké mýdlo, už je to ale delší dobu. Už se těším, až bude zima. Ne tedy na mrazy a sníh, ale spíš na ty koupelové rituály se solí a šumivkami :-) teď v létě mě to moc nebaví.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Šumivé tablety nepoužívám, protože ani nemohu. Máme sprchový kout, ale u mamky mám vanu, tak si nějakou koupím a prubnu jí :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.