pátek 8. června 2018

Havlíkova přírodní apotéka - návštěva prodejny

Krásný den vám všem,

nedávno jsem zavítala do prodejny s názvem Havlíkova přírodní apotéka, která se nachází v OC Černý Most. Někteří z vás určitě výrobky co nesou tento název znají, jiným mile ráda představím oč vlastně jde.

Havlíkova přírodní apotéka vyrábí kosmetiku, při jejiž výrobě se čerpá z čisté přírody. Bylinky, které naleznete ve složení těchto produktů si firma pěstuje sama v ekozahradách. Tradiční české receptury značka čerpá od českého lékárníka minulého století PhMr. Karla Havlíka.

Výrobky od této značky seženete v různých kategoriích jako je péče o tělo, péče o pleť, péče o vlasy, tělové oleje, olejová mýdla a seženete zde také dárky v podobě poukázek, dárkových sad apod.

V prodejně se mi moc líbila celková atmosféra, vysoce vyškolený personál a úžasná vůně bylinek. Musím říct, že slečny prodavačky měly opravdu profesionální přístup a věděly o výrobcích úplně všechno až do posledního puntíku. V prodejně se mi natolik líbilo, že se mi ani nechtělo odejít. Pokud půjdete okolo jedné z jejich prodejen, určitě se tam běžte alespoň mrknout, určitě vás ta atmosféra uchvátí tak jako mě.

Když do samotné prodejny vejdete, ihned uvidíte krásně sladěný nábytek vyrobený z dřevotřísky s velkou škálou výrobků, které jsou nasvíceny tlumeným světlem, přehledně označeny cenou a detailně popsány na co se používají.U každého výrobku se nachází také tester, který můžete směle vyzkoušet a lépe se tak rozhodovat v nakupování. Já si hned na zkoušku koupila bylinnou osvěžující vodu na pleť a vlasové tonikum

Další zajímavostí, která se mi líbí na této značce je nápadité pojmenování jednotlivých řad. Jedná se například o tyto názvy: Krásná paní, Krásná dáma, Krásná slečna apod. Každá řada je pak určena na něco a někoho jiného a obsahuje několik výrobků jako jsou krémy, masky, tonika. 
V prodejnách jsou také k dostání Havlíkovy noviny, s kterými si můžete domů odnést plno informací ať už se týkají novinek, nebo stálé nabídky.

Aktuálně Havlíkova přírodní apotéka nabízí dvě novinky a jsou jimi Krásná kurtizána - Svůdný pohled 10ml a Svůdné rty Krásné kurtizány 10ml. 

Pokud nemáte v blízkosti ani jednu prodejnu této značky, můžete výrobky zakoupit na jejich e-shopu zde: Havlíkova přírodní apotéka.

Jednotlivý seznam všech prodejen této značky naleznete zde: Havlíkovy prodejny.

Doufám, že do některé z jejich prodejen alespoň zavítáte a mrknete jaké výrobky značka nabízí. Teď už se můžete pokochat alespoň fotkami, které jsem pro vás pořídila, abyste si alespoň udělali malou představu o jakou kosmetiku jde.

Navštívíte Havlíkovu přírodní apotéku?





















4 komentáře:

  1. V obchůdku to mají nádherné a moc se mi líbí, když paní prodavačky té kosmetice rozumí a dokážou i poradit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. milujem tieto obchody s prírodnými produktmi <3 vyzerá to tam krásne!

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku mám ráda, měla jsem od nich Havlíkův přírodní zázrak a pak ještě lotosový olej a oboje bylo naprosto supr! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Mají to tam pěkné. :) Já ještě od této značky nic nezkoušela, ale láká mě.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.