pondělí 11. června 2018

Green tea maska z Aliexpressu

Krásný den vám všem,

kdo nakupuje na Aliexpressu jako já, mohl tam už zahlídnout různé masky na pleť. Já jsem si nakoupila masky od Foodaholic za pár korun a byla jsem moc zvědavá jaké asi budou. O masce s Aloe vera už jste mohli číst zde: Maska Aloe.  

Maska se zeleným čajem je určena pro hydrataci a zklidnění pokožky. Maska má za cíl udržovat pleť elastickou, hydratovanou, svěží. 

Aplikace masky je velmi jednoduchá. Stačí pleť po umytí vyčistit a pak masku přiložit na obličej a hezky ji uhladit, aby seděla přesně tak jak má. Doba působení masky je cca 20-30min. Po sejmutí masky z pleti se přebytek tekutiny vmasíruje do pleti. Pleť je pak krásně hebká a vláčná. Výrobce doporučuje masku používat 1x-3x týdně pro lepší výsledek. 

Maska má i rozdílné využití v létě a v zimě. V létě se doporučuje masku vložit do lednice na pár minut, aby hezky chladila a v zimě se doporučuje vložit ji v balíčku na maximálně 3 minuty do teplé vody, maska pak na pleti krásně hřeje. 

Maska mi vyhovovala a určitě bych si ji koupila znovu, bohužel ji teď na Aliexpressu neumím nějak vyhledat. Pokud máte info o odkaze, který platí, nebo o tom, že se třeba měnil obal, dejte mi vědět do komentářů.

Znáte tyto masky?







4 komentáře:

  1. S maskami s Ali mám také dobré zkušenosti :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle masku jsem na Ali ještě neviděla, ale líbí se mi.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám ji, ale dívám se na Ali po maskách a přemýšlím nad tou černou maskou. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Na Ali nenakupuji, ale hoodně mě to láká!! Proto ani s maskami z Ali zkušenosti nemám. Tato ale vypadá dobře :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.