pátek 15. června 2018

Bylinná osvěžující a hydratační voda na pleť

Hezký den vám všem,

není to tak dlouho, co jsem navštívila prodejnu Havlíkova přírodní apotéka a koupila si tam bylinnou osvěžující a hydratační vodu na pleť s rozprašovačem. Tato voda mě zaujala na jejich e-shopu a říkala jsem si, že ji chci prostě vyzkoušet. Cena tohoto výrobku není vysoká, je to pouze 98Kč.

Bylinná osvěžující hydratační voda je určena na dehydratovanou a unavenou pleť. Výrobek je vhodné používat v klimatizovaném a vytápěném prostoru, kde dochází k různým fázím ničení pleti. Někdo má pleť z klimatizace vysušenou, napnutou, svědivou a jiný ji může mít mastnou. Proto je dobré, aby se tato voda používala několikrát denně. Aplikovat ji můžete i na make-up. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že voda make-up nijak nerozmaže a celkově na něm neudělá žádnou neplechu. 

Látka Pentavitin, která je obsažena v tomto výrobku pleť zjemňuje, zabrání tvorbě suchých šupinek a to za pouhé 2 týdny při pravidelném používání.

Co musím na tomto výrobku ocenit je úžasné malé balení, které se vejde snad do každé kabelky. Můžete tak mít svoji hydratační vodu kdykoliv při sobě. 

Účinné složky v bylinné osvěžující a hydratační vodě:
Rakytník, med, kopřiva, brambora a směs esenciálních olejů levandule a pačuli.

Díky rozprašovači je aplikace snadná a krásně vás během dne osvěží. Voda se musí před každým použitím protřepat a pak už jen stačí ze vzdálenosti 30 cm se zavřenýma očima vodu nastříkat na obličej, krk, dekolt...

Výrobek teď nosím pravidelně v kabelce a v práci se snažím dodržovat pravidelnou aplikaci několikrát během dne. Moc se mi na tomto výrobku líbí také příjemná a svěží bylinná vůně.

Čím se osvěžujete vy?



4 komentáře:

  1. Taky si chci nějakou podobnou vodu pořídit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, já jsem jednou podobnou vodu měla a nedokázala jsem si vzpomenout, že ji mám použít! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty s rozprašovačem jsou bezva, určitě po ní mrknu:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.