pondělí 25. června 2018

Anděl odvahy od Le Chaton

Hezký den vám všem,

dnes bych vám chtěla představit kosmetickou sadu s názvem Anděl odvahy od Le Chaton. Kosmetické výrobky Le Chaton produkuje česká společnost Kosmetika Capri podle vlastních a originálních receptur. Základem receptur je složka kozího mléka a jejich výrobky jsou dokonce vhodné pro alergiky. Pokud by vás tato kosmetika zaujala, můžete mrknout pro více informací na jejich stránky: Lachevre.  

Kosmetická kazeta Anděl odvahy obsahuje celkem tři výrobky: Denní omlazující krém s růžovým olejem Le Chaton, Omlazující sérum Retinol Like Le Chaton a Noční krém s arganovým olejem Le Chaton. 

Denní omlazující krém s růžovým olejem Le Chaton
Tento krém má za cíl dodávat odvahu dehydratované pleti, intenzivně ji chránit a přinášet jí osvěžení a pohodu.
Krém obsahuje intenzivní hydratační a vitaminové složky, ochrání pleť před škodlivým slunečním a světelným zářením. Má detoxifikační a adstringentní (póry stahující) účinky. 
Aplikace krému je snadná, stačí po ranním čištění pleti aplikovat malé množství na obličej, rozetřít a vklepat prsty do pokožky. Vstřebávání krému je trochu delší než jsem zvyklá u jiných výrobků, ale když si najdete chvilku na relax, tak proč ne. Po vstřebání je pleť hezky jemná na dotek. 

Omlazující sérum Retinol Like Le Chaton
Sérum má za cíl uchovávat mladost pleti a hydratovat ji.
Výrobek zpomaluje stárnutí a je to dané také tím, že podporuje tvorbu kolagenu a kyseliny hyaluronové v kůži. 
Aplikace je opět jednoduchá, stačí večer na vyčištěnou pleť nanést pár kapek séra, které rozetřeme a následně opět vklepeme do pleti. Výrobek se může používat i na oční okolí. Vstřebávání je opět trochu delší. Samotná konzistence je tekutá, trochu krémová. Díky tekutější konzistenci se s výrobkem dobře pracuje a snadno se roztírá po pleti. Výsledkem používání je hebká pokožka pleti.

Noční krém s arganovým olejem Le Chaton
Noční krém má za cíl poskytovat pleti jemnost a omlazující výživu.
Krém regeneruje a vyživuje pleť, obsahuje vitaminy A a E, které chrání před stárnutím.
Aplikace krému se provádí na noc před spaním. Krém se nanese na pleť, kterou jsme předtím ošetřili sérem. Po rozetření ještě krém vklepeme do pleti a pak už se můžeme zabývat konečně klidným spánkem, protože je o náši pleť postaráno.

Musím říct, že tato sada mi udělala velkou radost a určitě se hodí i jako dárek pro maminku, tetu, babičku atd. 

Znáte tuto kosmetiku?








7 komentářů:

  1. Tuhle značku vůbec neznám, ještě jsem ani o ni neslyšela, takže dnes o ni čtu poprvé. V celku mě zaujala, nebylo by špatné ji možná vyzkoušet ale pro mě asi zatím ne tím, že je mi teprve 20 ale pro mamku bych tyto produkty možná objednala k narozeninám, které bude brzo mít :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec ji neznám, ale teď se o ní docela dost píše. :) Zajímavá kosmetika.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Very nice products, i love the pictures btw :)
    would you like to follow each other's blogs?
    let me know! kisses!

    My blog - Lalabetterdayz

    OdpovědětVymazat
  4. O kosmetice jsem už slyšela, ale nezkoušela jsem nic. Zajímalo by mě to sérum.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.