pátek 25. května 2018

Řasy z Primarku

Hezký den,

není to tak dlouho co jsem nakupovala v Drážďanech v Primarku a vybrala jsem si tam umělé nalepovací řasy s názvem Full look. Cenově v přepočtu na naše koruny vyšly asi na 38Kč. Myslím si, že ta cena je opravdu hodně přijatelná vzhledem ke kvalitě.

V krabičce se nachází jeden pár řas s lepidlem. Lepidlo, které je součástí nalepovacích řas nikdy nepoužívám, protože většinou stojí za nic. 

Na výběr měli v Primarku více typů těchto řas, ale nejvíce nositelné mi připadaly právě tyto Full look. Samozřejmě kdo má rád řasy více výrazné a extravagantní, určitě si také přijde na své.

Pásek řas jsem nemusela ani nijak zkracovat, seděl přesně na oční pohyblivé víčko tak jak má. Na nalepení jsem použila klasické lepidlo na řasy od značky Ardell. Díky lepidlu vydržely řasy na víčku bez problémů celý den až do odlíčení. Po nalepení jsem řasy umělé ještě propojila s těmi mými pomocí klasické černé řasenky. 

O tom jak řasy vypadají na oku se můžete podívat na fotce o pár řádků níže. 

Řasy z Primarku mě velmi mile překvapily a nosím je ráda. Při příští návštěvě Primarku určitě mrknu ještě na další typy. 

Používáte umělé řasy?








5 komentářů:

  1. Já sice umělé řasy nepoužívám, ale vypadá to opravdu nádherně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají vážně skvěle...a to jsem umělé řasy nikdy neměla moc ráda:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Pár párů jsem si nakoupila od dost známé značky a stejně mi leží v šuplíku. Bohužel je neumím lepit :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem jen jednou na sobě umělé řasy a vypadalo to pěkně, ale nasazovat si to denně to bych nezvládla :D :) Tyhle vypadají pěkně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já umělé řasy dřív používala na tancování a od té doby nikdy :). Sice se mi to líbí, ale nemám trpělivost si to lepit sama a nějak to nepotřebuju :).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.