pátek 4. května 2018

Čistící gel Elixir Jeunesse

Hezký den vám všem,

dnes bych vám chtěla představit výrobek, který momentálně používám v oblasti péči o pleť a konkrétně jde tedy o čištění pleti ve sprše. Alespoň párkrát do týdně se snažím čistit si pleť peelingem, maskou, gelem apod. V posledních dnech jsem volila variantu gelu. Jedná se o gel s názvem Jeunesse Elixir, který prodává Yves Rocher. 

Gel Jeunesse Elixir 125ml/179Kč má za úkol pleť čistit, osvěžovat, hydratovat, zabraňovat jejímu předčasnému stárnutí a také ji chránit před nepříznivými vlivy jako je stres a nečistoty z ovzduší. Výtažek z aphloie obsažený v tomto gelu pleť regeneruje a chrání. Výrobek je vhodný pro všechny typy pleti, což je velké plus.

Použití výrobku je velmi snadné. Stačí pleť odlíčit, gel na ni poté nanést a následně jej smíchat s vodou. Dále jen stačí prsty pomocí krouživých pohybů gel rozetřít a po důkladném vyčištění už jen stačí obličej opláchnout vodou, vysušit jemně do ručníku a nanést krém. Po čištění je pleť krásně čistá a hebká na dotek.

Musím říct, že výrobky tohoto typu mám moc ráda a většinou mě nezklamaly. Stejně tomu tak bylo i u tohoto gelu Yves Rocher, takže vám ho určitě mohu doporučit. 

Čím si čistíte pleť vy?






6 komentářů:

  1. Awesome product dear.
    Kisses

    www.trendsandfashionblog.pt

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám olej od Astrid. Tato nová řada se mi hodně líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Podobné gely na obličej mám moc ráda! Tento vypadá super.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím ho někdy vyzkoušet, vypadá moc dobře:). Já používám od Garnier:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Já momentálně používám gel od Vichy, ale tento vypadá taky skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.