pátek 13. dubna 2018

Astrid laky na vlasy

Hezký den vám všem,

určitě už jste zažili ten moment, že vám prostě nedržely vlasy tak jak jste chtěli, nebo jste si prostě vytvořili například lokny pomocí kulmy a chtěli jste je prostě jen zafixovat aby vám vydržely celý večer. Já většinou takový moment zažívám, když si vlasy vyžehlím žehličkou. Vlasy mi různě poletují a potřebuji je zafixovat a usadit na svém místě. Pro takové chvíle mám doma dva úžasné výrobky, kterými jsou laky na vlasy od známé značky Astrid.

Lesk vlasů
Když chci, aby se vlasy přirozeně leskly, používám lak na vlasy, který má efekt lesku. Tento lak má stupeň fixace 3, což je zlatá střední cesta. Lak vlasy neslepuje a hezky zajistí, aby byly přesně na svém místě a během dne mě nezlobily. 
Během nanášení se snadno rozprašuje do stran, ale pro odstranění už musíte vlasy určitě umýt šamponem. 

Mega silný
Tento lak se stupněm fixace 5 používám když mám třeba udělané lokny pomocí kulmy. Mega silný lak zajistí, že lokny během dne nepovolí a zůstanou krásně natočeny na svém místě tak jak mají. Občas výrobek používám i na vyžehlené vlasy.
Lak má navíc UV filtr, což je velké plus.

Oba výrobky obsahují provitamin B5 a keratin.

Laky od značky Astrid mám moc ráda a velmi často je používám. Jeden si dokonce nosím pro jistotu i do práce, když potřebuji nutně vlasy nějakým způsobem upravit.

Co na tyto laky Astrid říkáte? 





 

6 komentářů:

  1. Já momentálně také používám lak od Astridu, ten fialový. Nedávám ho na celou délku, ale nahoru na připlácnutí poletujících drobných vlásků. Naopak moje mamka, ta se toho nebojí, ta má krátké vlasy a celé balení má tak na 14 dní :-) já si s ním vystačím rok :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaký lak zrovna potřebuji, ale asi málo fixační a Astrid laky na vlasy jsem ještě nezkoušela. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  4. Já tyto laky dala mamce, já je jednak nepoužívám, ale je pravda ze jsem je párkrát použila a zas tak špatné nejsou, ale mě přišlo, že mi slepovaly vlasy.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Lak jsem zrovna dopouzivala a lesk mám stále na poličce v koupelně :D všeobecně laky na vlasy moc nepoužívám, takže to nemám moc s čím srovnat, ale tyto mi celkem vyhovují :)

    OdpovědětVymazat
  6. Popravdě jsem ani pomalu netušila, že Astrid má ve své nabídce i něco takového, jako jsou laky na vlasy. Já laky na vlasy nepoužívám, teda abych to uvedla na pravou míru, tak pro sebe laky nevyužívám, ale jinak s nimi pracuji denně, protože je hodně využívám na zákaznice.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.