sobota 3. března 2018

Novinky Balea

Hezký den vám všem,

pokud chodíte nakupovat do drogerie DM, určitě jste už zaznamenali novinky od značky Balea, která je právě k sehnání pouze tam. Značka Balea si pro nás přichystala designové výrobky v podobě sprchového gelu They see me rollin´ 29,90Kč/300ml, krému na ruce Cake my Day 39,90Kč/100ml, tělové emulze Cosmo cat 47,90Kč/200ml. Všechny tyto výrobky jsou vhodné pro vegany a jsou to limitky, takže neváhejte, protože za chvíli už nemusí být k dostání. Já si koupila sprchový gel a krém na ruce, protože krémů na tělo mám opravdu hodně.

Sprchový gel They see me rollin´
Tento gel má velmi příjemnou sladkou vůni ovocného smoothie. Konzistence je řídká, ale dobře pění a zanechává pokožku krásně jemnou a voňavou. Výrobek nevysušuje a pokožku dobře hydratuje. Musím říct, že díky velmi poutavé vůni se stal tento výrobek mým velmi oblíbeným. 

Krém na ruce Cake my Day
Výrobek s vůní jogurtovo-ovocné zmrzliny. Vůně je opravdu doslova k nakousnutí, takže výrobek díky tomu hodnotím jako naprostou pecku. Složení obsahuje panthenol, bambucké máslo, vitamín E. Po nanesení na ruce se krém vstřebává poměrně dlouhou dobu, ale po zaschnutí jsou ruce krásně voňavé a hebké. Výrobek je ideální na hrubé a vysušené ruce.

Obě novinky mě moc nadchly a nejvíce se mi na nich líbil design a sladká vůně.

Co na tyto novinky říkáte vy? Máte je doma?











21 komentářů:

  1. Fantastic items, look so useful and cute.
    Great post darling, so nice and interesting! Lovely!
    Have a nice day! ♥

    New post is on my blog!
    Visit me, Malefica

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem si to pořídit ale vůní mě to moc neoslovilo. Takže jsem nevzala nic. Ale ty obaly se povedly, to jo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, sladká vůně ne každému vyhovuje no :-)

      Vymazat
  3. tak na tieto novinky sa musím ísť určite pozrieť do Dm-ky, pretože tie obaly vyzerajú nááádherne <3 tak uvidím ako budú voňať ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Takové nádherně roztomilé balení, nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jednu novinku doma ještě nemám, ale už jsem je na nějakém blogu viděla a říkala si, že si je musím koupit. No při návštěvě DM jsem na ně zapomněla, budu se tam muset znovu stavit a snad si nějakou koupím a zase nezapomenu :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju všechny roztomilý obaly a krémem mě podarovala kamarádka k svátku :) voní nádherně

    OdpovědětVymazat
  7. Beautiful post :))

    I'm new if you want check my blog,follow and lieve comment. I follow you back :)

    New post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  8. U některých výrobků od Balei mi ta jejich vůně přijde až moc přeslazená. Jinak limitka je to pěkná a aspoň minimálně ji v dmku omrknu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Tie balenia sú krásne a tiež som si ich v DM hneď všimla, ale keby som kúpila všetko, čo sa mi zapáči, asi by to nedopadlo dobre. :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Opět super lákavá limitka. Kdybych neměla v zásobě tolik sprcháčů, tak bych pro mývala hned šla. Já vím, že tady jde hlavně o obrázek a sprcháč je prostě obyčejný, sladký ale zase za tu cenu proč ne.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si koupila krém na ruce,jelikož mě ohromila vůně.Bohužel,jsem zklamaná,po použití krému se mi udělala alergická reakce a to jsem nikdy předtím na nic alergická nebyla,ale na to že je to vhodné pro děti,tak musím říct že je to s prominutím pěkná sračka když mi to udělalo takovou paseku na těle.Takže nedoporučuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.