úterý 6. března 2018

Heřmánkové výrobky z Yves Rocher

Hezký den milé čtenářky,

dnes bych vám chtěla sdělit mé pocity ze dvou výrobků od značky Yves Rocher, kterými jsou čistící gel Pure Calmille a jemný hydratační krém na pleť a tělo Pure Calmille. Jak už napovídá název, oba tyto výrobky obsahují výtažek z heřmánku, takže pokud tuto přísadu v kosmetice milujete, určitě dočtěte článek až do konce. Já osobně mám k heřmánku velmi kladný vztah, protože sám o sobě moc hezky voní a celkově působí relaxačně.

Tento čistící gel obsahuje výtažek z heřmánku a více než 93% složek přírodního původu. Co se mi velmi líbí je fakt, že výrobek je bez parabenů, barviv, minerálních olejů a silikonů.
Gel jsem používala na odlíčení líčení (obočí a celý obličej), na oči jsem gel neaplikovala. Během celého procesu odličování gel příjemně na pleti chladil a do pár vteřin se vstřebal a zanechal pleť čistou a hlavně hezky jemnou. Jediné na co musím bohužel upozornit je to, že musíte použít gel ve větším množství a líčení několikrát přetáhnout tamponkem, abyste dosáhly úplného odlíčení líčidel. Jednoduše řečeno, je to spíše výrobek vhodný na takové to finální dočištění.
Tento výrobek je vhodný pro všechny typy pleti a pleť nevysušuje.
Aplikace je jednoduchá. Stačí pleť navlhčit vlažnou vodou, poté nanést gel a po důkladném vyčištění gel opláchnout vlažnou vodou a pleť usušit.

Opět výrobek z řady Pure Calmille, který obsahuje bio heřmánek a květinovou vodu z heřmánku římského.
Tento výrobek je vhodný na pleť i celé tělo. Já osobně jsem krém používala na suché a hrubé nohy, které perfektně zhydratoval.
Množství krému stačí opravdu velmi málo, takže jedno balení vám vydrží na dlouhou dobu.
Vstřebávání krému do pokožky je tak trochu delší, ale pokud máte zrovna chvilku na relaxování třeba u televize, určitě vám tato doba nebude vadit. Doba vstřebávání je cca 5 minut.
Výrobek má hutnou konzistenci a moc hezky voní po heřmánku. Každopádně jsou i jedinci, kterým právě tato vůně nemusí vyhovovat. 

Oba výrobky mě moc nadchly a jsem s nimi spokojená. Určitě se na ně podívejte v kamenné prodejně Yves Rocher, nebo pokud žádnou nemáte poblíž svého bydliště, zkuste mrknout i na jejich e-shop

Znáte tyto výrobky z řady Pure Calmille?






7 komentářů:

  1. Ten gel bych určitě ráda vyzkoušela a heřmánek je moc léčivý. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Já si produkty s heřmánkem poslední dobou strašně oblíbila a tohle vypadá skvěle:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Heřmánkové produkty jsem jedním okem zaregistrovala, ale osobně nezkoušela. Co ale miluji, je heřmánkový čaj, tak bych si je jistě oblíbila :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krém jsem taky měla a byla jsem spokojená. Tuhle kosmetiku mám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Interesting products

    Have a nice day! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.