pátek 9. března 2018

Báze pod oční stíny Dermacol

Hezký den vám všem,

bez podkladové báze si nikdy oční stíny na pohyblivé oční víčko neaplikuji a mám k tomu své důvody. Je to jednoduché, stíny jsou s takovým výrobkem více pigmentované a mají i větší výdrž. Dnes vám zhodnotím podkladovou bázi pod oční stíny od značky Dermacol, kterou mám z e-shopu dekorativka.cz. 

Podkladová báze Dermacol má obsah celkem 7,5ml/99Kč. Báze má krémovou až silikonovou texturu, která se velmi snadno roztírá po očním víčku. Po rozetření se už konečně můžou nanášet stíny. S touto bází dostanou stíny větší šmrnc, pigmentaci, výdrž. Skvělá je tato báze bohužel do té doby, než začnu stíny zapracovávat pomocí blending štětce do ztracena. Při této technice se začne báze spolu se stínem lehce drolit a žmolkatět. Docela mě tento fakt štve, protože když pokračuji i dále ve stínování, začne stín z víčka mizet a intenzita už není taková. Takže při práci s tímto výrobkem doporučuji spíše použít plochý štětec a stíny zapracovat postupným vklepáváním do očního víčka. Nebo blending štětcem tolik na víčko netlačit, žmolky se pak netvoří vůbec, nebo jen v malé míře.

Výdrž určitě musím ocenit a potvrdit, že je opravdu velmi dlouhá. Stíny během dne nijak neopadávají a drží přesně na svém místě tak jak mají. 

Potřebné množství na oční pohyblivé víčko je cca velikost špendlíkové hlavičky. I přes pravidelné používání vám jedno balení vydrží poměrně dlouhou dobu. 

S výrobkem jsem spokojená, ale vadí mi to žmolkatění a pak to následné opravování celého líčení. Znám cenově stejné podkladové báze, které nežmolkují, ikdyž si nanesete podstatně větší množství na oční víčko.

Co na tuto bázi říkáte? 




 

5 komentářů:

  1. vyzerá dosť dobre, aj keď takéto produkty nepoužívam :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle báze mě teda moc nezaujala, už jen kvůli tomu žmolkování. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem nic moc, já jsem si velmi oblíbila bázi od Artdeco :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám bázi od Urban Decay ale není to ta nej báze pod stíny, jsou daleko lepší ale lepší než bez. Děkuji za super tip. Báze je určitě důležitá a bez ní si stíny taky nedávám.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. O bázi jsem už slyšela a je prý dobrá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.